FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dănănae s-a răzgîndit: vrea la Steaua!

Dănănae revine în Liga 1.
Dănănae revine în Liga 1.

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 20:52

Olteanul ceruse iniţial un contract de lungă durată ca să semneze cu Steaua, dar discuţiile cu şefii roş-albaştrilor l-au convins să accepte revenirea în Liga 1.

Steaua îşi acoperă postul cu cele mai mari probleme, cel de fundaş dreapta. Ovidiu Dănănae, opţiunea numărul 1 pe care au luat-o în calcul roş-albaştrii în campania de achiziţii, a acceptat întîi transferul, după care s-a răzgîndit, iar acum e din nou hotărît să vină în Bucureşti.

El era reticent mai ales din cauza condiţiilor pe care i le impunea Becali, adică o înţelegere iniţială doar pînă la sfîrşitul campionatului. Durata scurtă era cauzată de problemele medicale de care a suferit apărătorul şi care au necesitat o operaţie la ligamentele genunchiului. "Am un contract pe trei ani în Rusia, pe care pot să-l respect. E un risc prea mare să renunţ la acordul cu Tom Tomsk ca să semnez numai pe şase luni!" a fost argumentul fotbalistului.

Steliştii au continuat discuţiile cu Dănănae şi în zilele trecute şi Ovidiu e tentat să accepte totuşi întoarcerea în Liga 1, o competiţie în care a mai evoluat doar pentru Universitatea Craiova. "E foarte posibil ca pe 9 ianuarie să fiu la reunirea Stelei", estimează acum. Bucureştenii l-au convins arătîndu-i că ar fi o şansă mai bună pentru cariera lui să joace în roşu şi albastru: "Şi aşa în Rusia ai prins puţine meciuri. Aici ai ocazia să joci des, inclusiv în Europa League, poţi să revii la un nivel foarte bun. Ai doar 26 de ani, e mai important pentru tine să joci acum decît să-ţi asiguri un contract lung!".

"Eu am o înţelegere pe care am făcut-o direct cu domnul Becali. Din punct de vedere medical, sînt OK în momentul ăsta, nu fac nici un fel de tratament, sînt sănătos" (Ovidiu Dănănae, fundaş)

4 meciuri a prins Dănănae la Tom Tomsk. El a semnat în Rusia după dezafilierea Craiovei, dar n-a reuşit să se impună şi din cauza problemelor cu care s-a ales după operaţia din august 2009

Ce achiziţii a perfectat Steaua pînă acum:
Vlad Chiricheş, fundaş central, 22 de ani
- A fost cumpărat de la Pandurii de acum şase luni, pe 600.000 de euro, dar lăsat la Tîrgu Jiu sub formă de împrumut

Alexandru Chipciu, mijlocaş dreapta, 22 de ani
- Steaua i-a plătit Braşovului 1,2 milioane de euro şi l-a legitimat deja, deşi continuă litigiul cu Sporting Piteşti, clubul care susţine că e coproprietar al jucătorului şi încearcă să anuleze afacerea

Gabriel Machado, atacant, 22 de ani
- E împrumutat de la U Cluj, gratis, pînă la sfîrşitul campionatului. Va fi un concurent pentru fraţii Costea în returul campionatului

Situaţia altor ţinte ale roş-albaştrilor:
Wesley, atacant, 31 de ani
- Steaua s-a înţeles cu Vaslui pentru transferul lui, dar brazilianul a refuzat oferta. Becali a anunţat că vrea să mai aibă o discuţie direct cu jucătorul, dar şansele să se schimbe ceva sînt minime

Pintos, fundaş dreapta, 22 de ani
- Cosmin Contra l-a propus pe uruguayan, care ar putea veni împrumut de la Getafe. Dar e privit cu îngrijorare, fiindcă a jucat în 2011 doar 23 de minute în Primera şi încă un meci în Cupa Spaniei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
asc21
asc21  •  03 Ianuarie 2012, 11:46

Se bazeaza pe accidentatul asta? Dupa ce ca este liber de contract mai se si accidenteaza des, numai prostul Universului poate aduce jucatori de genul.

valentin.10
valentin.10  •  03 Ianuarie 2012, 11:33

Sunteti prea prosti ca sa stau de vorba cu voi

davero.ira
davero.ira  •  03 Ianuarie 2012, 11:05
Postat de the_cezar pe 03 Ianuarie 2012, 05:53

cu toti prazarii astia drumul spre liga 2 a pare sigur

cainele moare de drum lung si bozgorul frustrat de grija altuia...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează