FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Danciu" are umor! Glume după ce a fost victimă în incidentele de la Sfântu Gheorghe: "Am auzit un steward spunând asta" :)

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 22:03

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, s-a implicat în incidentele de la finalul meciului cu Sepsi, pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine.

Oficialul dinamovist a avut puterea de a glumi azi, la 24 de ore de la incident și explică ce striga unul dintre stewarzi.

"În timp ce eram acolo am auzit un alt steward strigând la cei care dădeau cu gaze. Striga să nu mai dea că e Claudiu Niculescu acolo, în galerie.

Pe această cale țin să-i mulțumesc lui Claudiu, m-a salvat de măcel", a glumit Dănciulescu în direct la TV Digi Sport. 

 

Citește și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1prezescu
1prezescu  •  02 Mai 2018, 14:05
Postat de red_dog72 pe 02 Mai 2018, 12:03

Mai unguriene ti-e ti se pare normal ca in tara mea sa fluture steagurile voastre imputite? E normal ca in tara mea, la un meci de liga 1 romania, schimbarile sa fie anuntate in limba voastra de cacao? Provocatorilor ce sunteti! Apatrizilor ce sunteti! Mai aveti si tupeul murdar sa deschideti pliscul!

Eu conversez ,daca te referi la mine,doar cu oameni civilizati si cu bun simti,indiferent de nationalitate si cetatenie, indiferent de limba vorbita,indiferent de locul si felul steagului fluturat !!Eu respect doar legile locului,omul si drepturile lui !!

red_dog72
red_dog72  •  02 Mai 2018, 12:03
Postat de 1prezescu pe 02 Mai 2018, 10:08

Misterul s-a dezlegat : ESCROCUL CARE A FURAT STEAGUL SI A INTRAT PE TEREN,DESCHIZAND CONFLICTUL si INCIDENTUL DINAMOVIST A FOST UN BUCURESTEAN, FAN AL LUI DINAMO !!!!! A FOST AMENDAT CU 1000 DE LEI SI A FOST EXCLUS DE PE TERENURILE DE FOTBAL DIN TARA TIMP DE 12 LUNI !! Nu dau numele,dar cunoastem despre cine este vorba.Cred ca dinamovistii nu vor mai avea acces pe stadionul din Sf.Gheorghe o perioada nedeterminata!!Nu sint civilizati si nu avem nevoie de incidente nici de dranjul spectatorilor secui care au un comportament exemplar in toate imprejurarile !!

Mai unguriene ti-e ti se pare normal ca in tara mea sa fluture steagurile voastre imputite? E normal ca in tara mea, la un meci de liga 1 romania, schimbarile sa fie anuntate in limba voastra de cacao? Provocatorilor ce sunteti! Apatrizilor ce sunteti! Mai aveti si tupeul murdar sa deschideti pliscul!

1prezescu
1prezescu  •  02 Mai 2018, 10:12
Postat de theplayerr pe 01 Mai 2018, 23:09

In loc sa dea in judecata jandarmeria pentru folosirea abuziva a fortei , el glumeste...Ne meritam cu siguranta soarta...Bestiile jandarmeriei vor continua sa isi etaleze muschii iar suporterii recalcitranti vor provoca in continuare incidente...

PENTRU CE SA DEA IN JUDECATA ? NU A FOST NIMIC ABUZIV !! JANDARMERIA A PROCEDAT CORECT,TREBUIA OPRIT INCIDENTUL, ALTFEL NU SE STIE CE S-AR FI INTAMPLAT.Noroc,ca cei din Sfantu Gheorghe sint civilizati,educati si cu bun simt si nu au raspuns cu forta la cele intamplate.Rusine sa va fie !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează