FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

FOTO Incidente la Sf. Gheorghe! Fanii dinamoviști au furat steagul Ungariei » Dănciulescu, victima forțelor de ordine: "Am primit 5 jeturi de gaze lacrimogene și șuturi în fund"

Captură TV Telekom Sport +20   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 19:51

În prelungirile partidei, fanii dinamoviști au ieșit din zona destinată lor și au furat un steag al Ungariei din peluza suporterilor lui Sepsi, la scorul de 2-0.

Incidentele au escaladat rapid, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a implicat personal pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine. 

Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care forțele de ordine au evacuat suporterii vinovați. Între timp, cei 5.000 de fani covăsneni strigau celebrul: "Ria, Ria, Ungaria"!

"În afară de niște gaze lacrimogene, căi respiratorii afectate și câteva șuturi în fund, n-am nimic. Eu voiam să-i calmez pe suporterii noștri. N-a fost ceva ieșit din comun. Cred că am primit 4-5 jeturi de gaze lacrimogene.

Totul a plecat de la un fan care a apărut cu un steag al Ungariei. Nu știu dacă era de la Sepsi sau de la noi, nu vreau să zic ceva eronat. Vom afla în orele următoare. Chiar vreau să-i felicit pe suporterii noștri, pentru că s-au comportat exemplar până atunci. Probabil că, dacă suporterul de la Sepsi nu venea acolo, nu se întâmpla nimic. Suporterii dinamoviști au fost evacuați", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

ETAPA A 7-A

Play-off
Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
luni, 20:45 Astra - Iași

Play-out
Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sepsi - Dinamo 2-0 Detalii AICI!

 CLASAMENT PLAY-OUT

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (121)
dan_dinamo_bm
dan_dinamo_bm  •  01 Mai 2018, 20:24

Daca traiti in Romania, fluturati steagul rosu, galben si albastru. Daca nu va convine mergeti naibii in HUNGARIA voastra si fluturati-va acolo si cantati Ria, Ria, H... cat vreti. Va dati seama ce s-ar intampla in Ungaria, daca la un meci a lui MTK un roman ar flutura steagul romanesc si ar canta un imn cu Iancu? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  01 Mai 2018, 18:48

Daca o minoritate etnica ,a ajuns sa-si bata joc de intregul popor roman.este foarte grav.Federatia romana de fotbal trebuie sa aplice masuri severe de sanctionare a clubului.Daca vor sa strige"RIA,RIA,UNGARIA", sa se transfere in tara de unde considera ei ca apartin,atat echipa cat si spectatorii.Nimeni pe planeta pamant nu-si permite ca o minoritate sa dicteze intr-un stat european.Pe vremea lui CEAUSECCU nici nu aveau curajul sa chitaie,dar acum pe vremea *** ,se considera ca fiind parte din imperiul austro -ungar.Ce guvern,in afara de cel al ROMANIEI mai permite asa ceva?Am ajuns o tara de tot ***,vai de capul nostru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1prezescu
1prezescu  •  01 Mai 2018, 18:47

În prelungirile partidei, fanii dinamoviști au ieșit din zona destinată lor și au furat un steag al Ungariei din peluza suporterilor lui Sepsi, la scorul de 2-0.Scenariul prevedea ori incendierea steagului de galeria dinamovista ori provocarea destabilizarii si intreruperii jocului .Acest lucru cunosteau si cei din conducerea dinamovista.Ce cauta acolo un steag,nu este o intrebare logica.Cine si ce interzice existenta drapelelor in stadioane???Dar modul cum a fost smuls tricolorul de pe gardul peluzei gazdelor este o intrebare logica. Scenariul a fost pregatit de acasa,din Bucuresti.Un ultradinamovist,imbracat in negru,a intrat pe pista atletica cu un carucior pe roti,prefacand ca este ***.Dupa marcarea golului doi,timp in care fotbalistii locali se bucurau in fata spectatorilor din peluza,a sarit din carucior si a furat steagul de pe gard cu care a luat la fuga,traversand terenul de fotbal in directia peluzei dinamovistilor ,unde a fost prins de agentii de ordine,timp in care gardul peluzei a fost rupta de dinamovistii necivilizati la patru locuri,intrind si ei pe pista de alergare in apararea colegului care a furat steagul.S-a uzat de spray lacrimogen...au fost scosi de pe tribuna ultrasii dinamovisti si sa continuat meciul .Aceasta este adevarul,care se poate sustine si cu imagini video si chiar cu transmisiunea neprelucrata a Digi Sport.Vorba multa este saracia omului: dinamovistii frustrati si needucati au provocat tot balamucul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează