FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Danciu-gol sparge greva » Atacantul i-a aplaudat pe suporteri la finalul meciului cu Mioveni

Dănciulescu a fost unul dintre cei care au făcut public conflictul jucătorilor cu Bonetti
Dănciulescu a fost unul dintre cei care au făcut public conflictul jucătorilor cu Bonetti

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 21:01

Supăraţi pe galerie că-i ţine partea lui Bonetti, jucătorii făcuseră un pact să nu-şi mai salute suporterii. Dănciulescu a rupt însă legămîntul.

Dinamoviştii au făcut pace de conjunctură, înainte de Derby de România, cu Dario Bonetti, dar şi cu suporterii. După episodul în care jucătorii au fost catalogaţi drept "drogaţi şi blatişti" de tehnicianul peninsular, ultraşii şi-au arătat susţinerea faţă de Bonetti. Fotbaliştii s-au supărat şi au hotărît să intre în grevă, mai exact să nu mai salute galeria.

La finalul meciului cu Mioveni de sîmbătă, jumătate din echipă a intrat imediat la vestiar. La fel plănuia şi Ionel Dănciulescu, însă acesta s-a răzgîndit şi s-a dus spre Peluza "Cătălin Hîldan". Şi-a chemat şi colegii, dar numai cîţiva au răspuns afirmativ, restul rămînînd interzişi în gura tunelului: "Ce face?! Vorbiserăm ceva şi se întîmplă altceva!".

Danciu-gol a decis să facă pace cu fanii pentru binele echipei înainte de şocul cu Steaua, 2.600 de suporteri urmînd să-i susţină pe "cîini" joi pe Arena Naţională. Aseară, şi Bonetti s-a întîlnit cu liderii galeriei într-un pub în Centrul Vechi, unde i-a rugat pe aceştia să-şi încurajeze necondiţionat favoriţii.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Vreau victorie, nu spectacol!"

Dario Bonetti anunţă că Dinamo nu va încerca să evolueze spectaculos în Derby de România, ci va juca italieneşte pentru a obţine victoria împotriva rivalei de-o viaţă. "Aş alege oricînd victoria cu Steaua, în locul spectacolului. Pentru a învinge sîntem gata să facem orice, trebuie să folosim toată energia pe care o avem pentru a lua cele trei puncte. Meciul acesta e foarte important pentru club, antrenori, jucători, conducători şi suporteri", a spus Bonetti.

"Regret că Steaua n-a crezut în mine!"
Cosmin Matei spune că are o revanşă de luat împotriva Stelei, club ce l-a dat afară înainte să-şi demonstreze calităţile. "Mă simt extraordinar la Dinamo. Avem o echipă fantastică, un grup minunat. Îmi pare rău că Steaua nu a crezut în mine, joi vreau să cîştig, voi da totul pentru ca echipa mea să învingă", a spus Matei, care a evoluat în Ghencea în 2011.

"Fanii n-au timp să-şi cumpere bilete!" :)
Bonetti a găsit o explicaţie hazlie a faptului că suporterii dinamovişti nu mai vin la stadion. "Un mare impediment este că jucăm din trei în trei zile şi la ore foarte tîrzii, iar fanii nici măcar nu au timp să-şi cumpere bilete", a încercat Dario să scuze absenţa ultraşilor din tribune sîmbătă seara, cînd au venit numai 200 de oameni la meciul cu CS Mioveni, record negativ absolut pentru aceast campionat.

Inbox:
- Raphael Stănescu, aflat la primul gol în Liga 1: "Sînt bucuros că am marcat chiar la prima atingere de balon, voi continua să mă pregătesc şi sper ca evoluţiile mele să-mi aducă mai multe prezenţe la prima echipă a lui Dinamo. În derby-ul cu Steaua sper să prind măcar banca de rezerve".
- Iulian Tameş, aflat la prima reuşită după revenirea la Dinamo: "Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Steaua, dar partida cu Mioveni a fost un bun antrenament înaintea derby-ului. Înscriu cam rar, dar sper să o fac şi joi şi să cîştigăm împotriva rivalilor".

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
terminatorul2
terminatorul2  •  14 Mai 2012, 03:47
Postat de biancorossi pe 14 Mai 2012, 02:05

rectificare: in bucuresti se afla cam 40% din cei circa 1 milion 400 de mii de suporteri dinamovisti din tara. deci vreo 500 de mii... nu zeci de mii, cum postat mai jos.

Si unde sint , au fost eutanasiati ? : )))))))))))))))))))))))))))))))

titiduru22
titiduru22  •  14 Mai 2012, 03:37

Danciulescu Ionel turnatorul !!!

yonuts2001
yonuts2001  •  14 Mai 2012, 03:14

Sant dinamovist de prin clasa 1 si al doilea meci vazut pe stadion a fost semifinala cu liverpool din sezonul 83-84 pt cei ce au prins acele vremuri este destul de greu sa se raporteze la ce inseamna astazi dinamo.Dar suporterul lui dinamo voi fi mereu indiferent de situatia echipei pt ca intotdeuna ,,copilul tau o sa fie cel mai frumos" cei care au ma inteleg.Am sa merg in continuare la meciuri care cred ca am ce sa vad daca nu e spectacol in teren este in tribuna (pe care mi-o doresc ceva mai civilizata) asa ca voi incerca sa fiu in tribune la meciul cu steaua si bineintele la finala cu rapid.Dinamo are suporteri dar are nevoie de o arena noua si de ceva fotbalisti, din pacate avem do

Vezi toate comentariile (7)
Comentează