FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dănciulescu, a 5-a încercare! » Vîrful "cîinilor" a jucat pînă acum în patru Supercupe: le-a pierdut pe toate

Dănciulescu e anunţat titular în meciul din această seară.
Dănciulescu e anunţat titular în meciul din această seară.

Articol de , - Publicat sambata, 14 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 iulie 2012 01:14

Atacantul "cîinilor" a bifat pînă acum patru meciuri în Supercupa României, dar de fiecare dată echipa pentru care juca a pierdut trofeul.

Ionel Dănciulescu poate intra în istoria neagră a fotbalului românesc. Atacantul lui Dinamo conduce clar într-un clasament al înfrîngerilor în meciurile din Supercupa României, fiind singurul fotbalist care a jucat în cele mai multe partide şi nu a reuşit să cîştige niciodată trofeul. Interesant este că de fiecare dată Dănciulescu a pierdut trofeul în faţa Rapidului!

Danciu-gol a jucat în 1999 cu Steaua în Supercupă şi a pierdut-o după 5-0 cu Rapid, apoi în 2002, 2003 şi 2007, ca jucător al lui Dinamo. Dacă vorbim de echipe, Dinamo este clar într-o pasă extrem de proastă! Cîştigătorii Cupei României din acest an au pierdut 3 Supercupe consecutive: 2001, 2002 şi 2003.

În schimb, antrenorul clujenilor, Ioan Andone, poate produce o nouă surpriză în fotbalul românesc. Dacă CFR se va impune în meciul de sîmbătă seară de pe Naţional Arena, Ando devine singurul antrenor care cîştigă Supercupa cu două echipe diferite: Dinamo (2005) şi CFR Cluj (2012).

Legat de CFR, căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, a fost primul marcator străin care a reuşit să înscrie într-o Supercupă: în 2009 la meciul CFR Cluj - Unirea Urziceni.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Galcev a luat numărul lui Petre
Boris Galcev  a făcut ieri dimineaţă vizita medicală, apoi a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Bulgarul de 28 de ani va juca cu 8 pe tricou, numărul purtat în trecut de Florentin Petre. "Transferul la Dinamo e un pas important pentru mine, mă bucur că am ajuns la această echipă cu suporteri deosebiţi, după cum mi-a povestit Florentin Petre. Vreau să răsplătesc încrederea şi să ajut la îndeplinirea obiectivelor", a spus mijlocaşul.

Axente se bate cu Dănciulescu şi Niculae
Cristi Scutaru (25 de ani) şi Mircea Axente (25 de ani) sînt dinamovişti cu acte în regulă. Cei doi au fost prezentaţi oficial ieri (foto) şi sînt încrezători că se pot impune în primul "11" al "cîinilor". "E grea concurenţa cu Dănciulescu şi cu Niculae, dar e benefică. Am încredere în mine că mă pot impune", a zis Axente. "Mă bucur că domnul Bonetti are o părere bună despre mine. Sînt puţin în urmă cu pregătirea fizică, dar trag tare şi sper să răsplătesc încrederea celor de aici", a zis şi Scutaru. Axente va avea numărul 15 pe tricou, iar Scutaru 6.

"Dinamo nu mă poate surprinde"
Ioan Andone e sigur pe el. E convins că Dario Bonetti nu-i poate face nici o surpriză în această seară şi că echipa sa va triumfa. "Dinamo are ceva probleme pentru că le-au plecat jucători importanţi precum Kone, Scarlatache şi Moţi. În mod normal, nu prea au cum să mă surprindă, dar le-am zis şi băieţilor să nu-i ia de sus pentru că pot fi periculoşi", a zis Andone. "Se joacă 11 la 11, avem şansa noastră şi putem cîştiga Supercupa", a replicat Bonetti.

Inbox:
- La ora 21:00, cînd se va da startul Supercupei, sînt anunţate 33 de grade Celsius. Arbitrii vor face pauze de hidratare la jumătatea fiecărei reprize.
- Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul din această seară, partida fiind considerată de risc maxim, deşi se anunţă maximum 5.000 de spectatori.
- Giani Kiriţă (35 de ani) speră la o revenire în Ştefan cel Mare: "A rămas să vorbesc cu domnul Badea, mi-ar face mare plăcere să joc pentru Dinamo, echipa mea de suflet".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
imperator
imperator  •  14 Iulie 2012, 09:58

Dänciulescu va da 2 goluri ! :))

adrianorbi
adrianorbi  •  14 Iulie 2012, 09:05

://hunyadinorbertphotography.blogspot.ro/

biancorossi
biancorossi  •  14 Iulie 2012, 02:38
Postat de bjornakesson pe 14 Iulie 2012, 01:08

galchev in articol are si 28 si 31 de ani :))

o alta chestie la fel de jenanta...))) inca va mai mirati ?? ..))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close