FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-1

Dănciulescu dă cărţile pe faţă: "Bonetti ne-a acuzat toată săptămîna!"

Dănciulescu a dezvăluit la sfîrşitul meciului cu CFR tratamentul la care au fost supuşi de Bonetti
Dănciulescu a dezvăluit la sfîrşitul meciului cu CFR tratamentul la care au fost supuşi de Bonetti

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 01:36

Ionel Dănciulescu a dat cărţile pe faţă şi a povestit cum jucătorii au trăit sub teroarea "blatului" în zilele premergătoare partidei.

- Ionel, povesteşte-ne ce s-a întîmplat între voi şi Bonetti.
- Ce să se întîmple? Am fost acuzaţi că nu vrem să jucăm şi că sîntem « blat»!

- Cine v-a acuzat?
- Cum cine? Păi, cu cine stăm noi în vestiar? Nu cu antrenorul? E simplu, Bonetti ne-a tot repetat zilele astea "Ori nu vreţi să jucaţi, ori sînteţi blat!". A fost şi în ziua dinaintea partidei o discuţie, şi ieri pe această temă. E cea mai neagră zi din viaţa mea, niciodată nu am făcut aşa ceva. Mă retrag din fotbal şi nu mai auziţi niciodată de mine dacă iese cineva şi spune că am făcut ceva necurat!

- Pe cine a bănuit Bonetti?
- Moţi şi Scarlatache au fost acuzaţi că au luat cartonaşe să stea cu CFR Cluj. Aşteptam şi noi să ne ia cineva apărarea, să spună nişte lucruri normale şi adevărate. Eu am fost titular şi mi-au spus colegii de pe bancă că Bonetti voia să mă schimbe încă din minutul 10.

- Mai există cale de împăcare între voi şi Bonetti?
- Sînt mulţi jucători care în momentul actual nici nu îşi mai doresc să joace din cauza a ceea ce s-a întîmplat, mai ales că au fost acuzaţii şi după meciul cu Universitatea Cluj. Nu avem nimic cu Mister Bonetti, să nu înţeleagă lumea că am ceva cu el, dar nu pot să mint, spun adevărul! Sînt de 11 ani la echipa asta şi niciodată nu mi s-au spus lucruri de genul acesta.

"Coloana mea vertebrală este dreaptă şi pot să merg cu capul sus, asta e cel mai important. Nu e o atmosferă bună la echipă, asta e clar" (Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
cipdogus
cipdogus  •  09 Mai 2012, 19:13

Danciule, Danciule, zici ca esti purtatorul de cuvant al familiei becali...pacat!

redmaniac
redmaniac  •  07 Mai 2012, 07:35
Postat de terminatorul2 pe 06 Mai 2012, 15:53

Raminde pe viata : ))))))))))

Ca si Stoichitza la Steaua.... Unde gasesc, frate, astia antrenorii?.... Nu au si ei un sfatuitor, un om care se pricepe la fotbal si care sa le spuna ce antrenor sau ce jucatori sa cumpere? Amatorism suta la suta. Pacat de cluburile astea doua!

dura_alex
dura_alex  •  07 Mai 2012, 01:38

Mai bine iti luai lumea in cap si veneai la Cluj cind a venit Claudiu - uite cum il respecta lumea si ca antrenor si l-a admirat ca jucator! Cu voi doi in teren prindea Walter loc de cupe europene si jucai pe stadion frumos cu suporteri adevarati. Pacat de talentul tau. La Dinamo e buba mare si urita la conducere, in vestiar si in tribune, si nu se va sparge ani buni de aici incolo.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează