FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu despre lista jucătorilor pe care-i vrea Dinamo: "Toți sunt din străinătate, liberi de contract"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 19:34

Dinamo a terminat sezonul pe locul 3 și și-a depus candidatura în lupta pentru titlul de campioană, la anul. Pentru asta "câinii" au nevoie de întăriri, iar oficialii echipei se gândesc să aducă jucători din străinătate.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre lista de achiziții a roș-albilor.

"Avem mai multe discuții, se negociează. În primul rând, este bine de știut că Romera, Penedo și Oliva au semnat prelungirile, mai așteptăm răspunsuri din partea lui Palici și a lui Dielna.

În afara acestora, după mai multe discuții purtate între Cosmin (n.r. Contra), Ionuț Negoiță, Adi Mutu, eu și ceilalți din club, ne-am pus de acord asupra a 4-5 jucători pe care vrem să-i aducem.

Toți sunt din străinătate, sunt liberi de contract, dar sunt fotbaliști foarte buni. Ofertele deja au fost trimise, acum așteptăm răspunsurile. E vorba de câțiva mijlocași și de un atacant, căutăm mai multe soluții", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

"Noi știm să alegem și vă dau un singur exemplu: Nemec a venit liber și acum este lăudat de toată lumea. La Dinamo este un mediu în care jucătorii pot crește"
Ionel Dănciulescu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Iunie 2017, 14:57

Coregrafii la datorie: ”v-om cumpara”, ”sa de-a randament”. Vai de scoala voastra...

calinescu_
calinescu_  •  05 Iunie 2017, 10:22
Postat de zizu pe 04 Iunie 2017, 21:55

erik? ce sa faci cu el? exact ca bawab....! v a intoxicat pe toti infractorul de la fcsb....sa cumperi,sa cumperi doar din dorinta de a cumpara! au fost facute achizitii destul de bune si pe bani putini! nu e musai sa cumperi tot ce vezi,sa te dai mare si apoi sa iesi in fata sa zici ca....dai bani de la tine numai sa i ia cineva

ERIK A TRAS PE GAZ SI PE PANDURI DUPA EL IN CUPELE EUROPENE ....!!! ESTE UN FOTBALIST CARE POATE CASTIGA UN MECI DE UNUL SINGUR ....!!! L-A FACUT GOLGETER PE ANONIMUL DE LUKAKU ....!!!! CE SA MAI ZIC DE EL , ARE CEL PUTIN 10 CLASE PESTE PALICI ....!!!!

luputu
luputu  •  05 Iunie 2017, 08:17

Sa de-a randament. Daca e fara bani e mai bn

Vezi toate comentariile (18)
Comentează