FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănciulescu râde de Bălașa după ce acesta s-a luat de dinamoviști: "Nu mai pot eu să dorm noaptea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 22:01

Ionel Dănciulescu a comentat declarațiile lui Mihai Bălașa, care i-a atacat pe dinamoviști pentru că au spus că sunt fani Lazio în dubla pe care FCSB o are în Europa League cu formația italiană. 

"Nu mai pot eu să dorm la noapte după ce a spus Bălaşa. Eu îl susţin pe Ştefan Radu. O să mă duc la meci pentru el, asta e clar. O să mă bucur dacă marchează Ştefan Radu. Nu i-am felicitat de fiecare dată când au avut rezultate? Probabil că nici ei nu ţineau cu noi, dacă jucam în cupele europene", a spus Ionel Dănciulescu, pentru TV Digi Sport.

CE A ZIS BĂLAȘA:

 "Dacă dădeam peste un adversar uşor şi ne bătea, atunci se spunea că nu avem valoare. Dinamoviştii ţin cu Lazio? Cu Ştefan Radu? Cred că sunt frustraţi, ar trebui să ţină cu o echipă românească.

Dacă noi trecem de Lazio e bine şi pentru noi, pentru ţară, pentru campionat fiindcă acumulăm puncte şi apoi pot şi ei să ajungă în Liga Europa sau Liga Campionilor. Oricum, se poate întâmpla orice în această dublă. Noi suntem cel mai periculos adversar în meciurile cu Lazio", a spus Bălaşa într-o conferință de presă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
gicab
gicab  •  11 Ianuarie 2018, 09:56
Postat de poison pe 11 Ianuarie 2018, 09:45

Steaua e in Liga a 4-a, ce cupe europene visezi? Poate zici de FC FCSB (adica fotbal club fostul club steaua bucuresti), dar Steaua nu a mai jucat de mult in cupele europene..

Doar fcsb nicidecum f.c.s.b.

poison
poison  •  11 Ianuarie 2018, 09:45
Postat de Gorneanu George pe 10 Ianuarie 2018, 23:50

Prima dată să joace si dinamo in europa si dupa sa vb , ca de la un timp ei doar tin cu adversari stelei în europa :))

Steaua e in Liga a 4-a, ce cupe europene visezi? Poate zici de FC FCSB (adica fotbal club fostul club steaua bucuresti), dar Steaua nu a mai jucat de mult in cupele europene..

gicab
gicab  •  11 Ianuarie 2018, 08:51

Respect talpan respect Jenei respect Lăcătuș respect panduru

Vezi toate comentariile (23)
Comentează