FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Dănciulescu reacționează după acuzele oficialilor de la Voluntari: "Dinamo a învins strict prin ceea ce au făcut fotbaliștii ei pe teren și nu ajutați de altcineva"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 20:29

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a luat atitudine după declarațiile directorului de imagine al formației FC Voluntari, care a spus că echipa lui Rednic a cîștigat partida directă grație arbitrajului. (Citește aici declarațiile)

"Mi s-ar părea aiurea ca vreo persoană să rămînă cu gîndul că arbitrajul a influențat meciul FC Voluntari - Dinamo, scor 1-3.

Centralul partidei a avut erori și pro și contra lui Dinamo, fiindcă și noi putem acuza neacordarea cel puțin a unui penalty clar la Filip și posibil altul la Matei.

Cred că ar trebui să ne vedem fiecare mai mult de construcția echipei lui. Pînă la urmă, arbitrii sînt și ei oameni, cu bune și cu rele, într-un campionat ești și avantajat și dezavantajat de deciziile arbitrului, fiecare formație trece prin această fază.

Eu cred că Dinamo a controlat fotbalul de pe teren, de aceea a învins. Strict prin ceea ce au făcut fotbaliștii ei și nu ajutați de altcineva", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (41)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Decembrie 2015, 00:59
Postat de bvd_magheru pe 01 Decembrie 2015, 23:21

Pai eu ce ziceam. Comunistii au dat la cheie o centrala atomica. Capitalistii lui Mariusica pregatesc cheile la singurul obiectiv care va apare dupa aproape 30 de ani . Catedrala Neamului Ortodox. Banui ca intrarea va fi libera.

.>)))))))) se ocupa propagandistii. are 56 de mii de locuri, plus loje VIP. mai ceva ca NA, plus ca are si aviz ISU. acustica se spune ca va fi si ea mai tare ca aia de pe NA, una recunoscuta la nivel european. asadar, tot rumanu' indobitocit de taxe, impozite si tembeliziuni si mai tembele decat *** insusi, va fi prezent cu lumanarea intre desstele cu care nu va face 30 de cruci pe secunda, mai abitir decat speedy gonzales si 40 de temenele pe minut, mai abitir decat voievozii inchinati Sultanului. care vor ingaima la nesfrasit : doamneeee miluieste-neee pre noiiii ! doaaaamneee ajutaaaa ! doamneeeee daca imi dai si mie un coooovriggg ma caalugaressscccc si nu mai fuuurr niiimiccc ! amiiiin !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  01 Decembrie 2015, 23:44
Postat de ionut.07 pe 01 Decembrie 2015, 22:19

Dane, personal, l-as vinde pe Matei cat mai repede, i-as imprumuta pe Serban si Nedelcearu si i-as rezilia contractu' lui Ghomsi, ala. Rednic a impamantenit echipei un pragmatism nespecific fotbalului romanesc, dar mai trebuie sa puna la punct compartimentu' defensiv. Mai toate achizitiile au contribuit la dezvoltarea echipei. Cel mai mult imi place de Anton, Mevlija si Gnohere.

Corect profesore, oricum a zis Rednic ca iarna asta vor pleca multi jucatori care nu au confirmat si aia bineinteles cativa pe bani pentru a face un buget bun si pentru a aduce altii de valoare !!! Acuma avem asteptari mai mari de la Negoita sa bage adanc mana in buzunar pentru a transfera jucatori de valoare !!! Sunt contradictoriu cu tine doar la accel imprumut al lui Nedelcearu, Nedelcearu trebuie vandut nu imprumutat, la fel si lazar si matei si ghomsi, si van haaren, si cine mai e pe acolo care a dat chix !!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Decembrie 2015, 23:21
Postat de unico_biancorossi pe 01 Decembrie 2015, 23:13

amice, daca ai de gand sa traiesti 150 de ani poate ai ceva sanse ca peste 100 de ani sa gasesti cam 10 la suta din ce speri matale acolo. daca ai de gand sa traiesti 250 de ani, procentajul creste simtitor sa fim o mica america iar bukale un mic seattle, adica 20 la suta. daca ai de gand sa traiesti maxim 100 de ani, adica 50 de acum incolo, vax albina, nu te obosi sa te tirezi din seattle pana aici, risti sa sperii lumea cu tzoalele tale ciudate si mai ales cu ideile neortodoxe legate de asiatice si furnici.) eu si alti cativa de pe site te-am intelege ca deja te cunoastem acceptabil, dar restul rumanilor, neam !.))

Pai eu ce ziceam. Comunistii au dat la cheie o centrala atomica. Capitalistii lui Mariusica pregatesc cheile la singurul obiectiv care va apare dupa aproape 30 de ani . Catedrala Neamului Ortodox. Banui ca intrarea va fi libera.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează