FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 3-0

Dani Coman e supărat pe fanii Rapidului şi vrea să plece. Ar fi o pierdere pentru Rapid?

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Dani Coman spune că e gata să lase Rapidul în iarnă, dacă i se spune că nu mai e nevoie de serviciile sale.

 

"În cazul în care se consideră că nu mai sînt folositor, îmi fac bagajele şi plec", a spus Coman după meciul cu clujenii, cîştigat cu 3-0. "Robocop" e supărat că fanii sînt de partea lui Bornescu: "Chiar dacă m-au înjurat în trecut, sincer, le-am simţit lipsa cu U Cluj".

Preşedintele executiv Dinu Gheorghe a comentat ironic: "Să plec eu pentru că i-am adus concurenţă lui Bornescu? Şi el, şi Coman sînt la fel de buni. Ambii trebuie să accepte situaţia. Ştiu că e greu, dar e în interesul clubului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
rigon
rigon  •  21 Noiembrie 2010, 18:28

In primul rand, Coman nu trebuia sa beneficieze de un salariu superior celui al lui Bornescu (sa nu uitam ca Bornescu a renuntat la bani ca sa vina la Rapid)la revenire. In al doilea rand am vazut la meciul cu steaua din cupa un Coman care, in mod normal, ar fi trebuit sa plonjeze cu mainile ptr a bloca mingea din picioarele lui Surdu. Insa frica de o eventuala accidentare (care i-ar fi permis lui Bornescu sa revina intre buturi)l-a determinat sa respinga cu piciorul. Si s-a vazut ce a iesit ..

tanase28
tanase28  •  21 Noiembrie 2010, 15:20

Ar fi pacat ca coman sa plece dupa parerea mea ii cel mai bun portar din campionatul romanesc si o echipa are valoare atunci cand in echipa este concurenta. Vlad

merlin
merlin  •  21 Noiembrie 2010, 14:39

pleaca . te urasc din tot sufletul de cand ai plecat pt bani si mai ales de cand TE-AI INTORS PENTRU BANI.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează