FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 01:55 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 09:43

Mijlocașul Dani Iglesias, 28 de ani, trăiește din vara 2022 la București, decarul lui Dinamo, apreciind viața din Capitală, mai ales că este alături de soție și de fiul lor. Ibericul a povestit pentru GSP.ro detaliile care-i plac în România și de ce evită să iasă în centrul orașului. 

Dani Iglesias, 28 de ani, a sosit în august 2022 la București, semnând cu Dinamo. Născut în Santiago de Compostela, spaniolul a crescut la Deportivo La Coruna, apoi a trecut la Alaves și CD Guadalajara, înainte de a pleca în cealaltă parte a continentului. 

Sursă foto: Instagram @daniglesias30
Sursă foto: Instagram @daniglesias30
Sursă foto: Instagram @daniglesias30
Sursă foto: Instagram @daniglesias30
Sursă foto: Instagram @daniglesias30
+14 FOTO

Mai întâi, în Croația, la NK Istra și la HNK Rijeka, după care a evoluat în Slovacia, la Spartak Trnava și la Sered, înainte de a semna cu Dinamo, proaspăt retrogradată la acea vreme din prima divizie.

Mijlocașul central a preluat rolul de decar în eșalonul secund, a contribuit și el la promovarea ”câinilor”, dar prima perioadă din Liga 1 a fost anevoioasă pentru Dani. A recunoscut-o și el, într-un interviu acordat în GSP.ro. Treptat, mai ales după sosirea lui Zeljko Kopic, Iglesias a adus aminte de forma din mandatul lui Ovidiu Burcă din ”B”.

20de meciuri a adunat Dani Iglesias în actuala ediție, fără a-și trece în cont vreun gol sau vreun assist

6goluri și 2 assist-uri a strâns ibericul pentru Dinamo în 51 de meciuri, de când a venit în ”haită”

Cum și-a schimbat Dani Iglesias percepția despre România: „Mă așteptam la o țară mai dezorganizată”

Dacă Dinamo este înțepenită pe penultimul loc în clasament, de luni bune, Dani Iglesias are parte de satisfacții în viața personală. Soția sa, Ainara, și fiul lor sunt alături de el la București, iar traiul lor este dulce.

„Dimineața, în fiecare zi, îmi duc fiul la grădiniță cu soția, apoi antrenamente, apoi cu cel mic, dormim, o cafea, ceva în oraș... Poate, dacă e timp! Cum e viața din România? Este mult mai bine decât mă așteptam! Sunt foarte fericit aici.

Când am sosit prima dată, în vara 2022, mă așteptam la un alt tip de țară. Una mai dezorganizată, ceva de genul ăsta. Dar am găsit un oraș de top la București, iar românii sunt... Foarte similari ca spaniolii. Mă simt confortabil aici, ca-n țara mea”, a explicat Dani Iglesias pentru GSP.ro.

Dani Iglesias despre traficul din Capitală: „Nu conduc prea mult, dacă ieșim o dată la două săptămâni”

Ce-i place și ce nu-i place lui Dani Iglesias în România?

„E un pic mai ieftin, la nivelul prețurilor. În Spania e foarte scump acum. România este o țară foarte bună de trăit. Aș vrea să stau aici mai multă vreme, eu și familia suntem foarte fericiți.

Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”
DINAMO
Decarul lui Dinamo, mesaj de «corazón» pentru fani: „De ce să fie un miracol? Ori direct, ori după baraj, vom continua în Liga 1”

Singura chestie, traficul! Cum spun toți. Este o întreagă nebunie în București. Nu conduc prea mult în oraș. Poate o dată la două săptămâni ieșim în oraș, traficul e nebun.

Am fost în multe parcuri, cel mai mult îmi place Herăstrău. Mi-ar plăcea să merg la Iași sau la Brașov, când voi avea mai mult timp. Știu că e o problemă cu traficul până la Brașov, că e drumul lung”, a transmis fotbalistul dinamoviștilor.

Sunt foarte fericit la Dinamo, sper să fiu mai mult aici, mă simt bine.

- Dani Iglesias, mijlocaș Dinamo

200de mii de euro este cota lui Dani Iglesias conform transfermarkt

VIDEO Dani Iglesias crede în salvarea lui Dinamo: „De ce să fie un miracol? FIe la baraj, fie direct”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV VIDEO Laszlo Dioszegi, pus să aleagă între Ungaria și România în cazul unei confruntări directe: „Pe cine preferați, fiul sau fiica?!”

EXCLUSIV Trei informații-blitz de la Dinamo » O țintă ratată în mercato, alte două refuzate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
muzzi1
muzzi1  •  17 Ianuarie 2024, 06:04

cand esti zecar....viata e buna! cea mai mare tampenie inventata de Hagi cand juca septic cu Popescu la academie... decarul!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Ianuarie 2024, 15:53
Postat de steaua.libera pe 16 Ianuarie 2024, 09:52

Pe ruta București - Brașov (la fel și Buc - Constanța) trenul e întodeauna o opțiune. Face doar puțin peste 2h. Cu mașina e calvar să mergi la munte, stai în trafic aiurea

La fel și pe ruta București- Sibiu. Indiferent că mergi pe Valea Oltului sau pe cea a Prahovei, tot un calvar este. Cu trenul fac cinci ore și jumătate până la București, fără stres.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  16 Ianuarie 2024, 14:43
Postat de luigi_nb pe 16 Ianuarie 2024, 13:35

pari genul de bea vin la un euro

Amice, stai asa ...si la noi se bea același vin dar cu 3-4 euro sticla. Asa a crescut nivelul de trai la noi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează