FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Dani "overrated" Coman dezamăgeşte şi Moldova! Porumboiu îl tratează acum la fel ca giuleştenii!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 17:20

Goalkeeperul pe care Porumboiu l-a adus ca pe o vedetă n-a făcut pînă acum nici un meci bun pentru Vaslui şi confirmă prestaţiile proaste pe care le-a avut la Rapid în sezonul trecut


Dani Coman are imaginea unui portar excelent, pe care poţi să te bazezi, şi Porumboiu a fost fericit că l-a obţinut de la Rapid tocmai înaintea startului sezonului. Dar realitatea e diferită de imaginea pe care forma de acum cîţiva ani i-a creat-o lui Coman.

El a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri, cu CFR Cluj şi cu Fenerbahce. Anterior, mai luase două goluri în Giuleşti, la 2-2, unul dintre ele şi din vina sa. Porumboiu a devenit îngrijorat deja: "Coman doarme în poartă!". Dar evoluţia lui Dani e constantă. El n-a ajutat deloc nici Rapidul în stagiunea precedentă, pe care giuleştenii au încheiat-o pe poziţia a patra.

Portarul a "obţinut" 10 note de 5 în Gazetă de-a lungul sezonului, deci 10 partide în care greşelile lui au afectat echipa. Şi jocul prost l-a împins să schimbe echipa în vara asta, suporterii din Grant nemaidorindu-l pe goalkeeperul pe care-l idolatrizau acum 6 ani, cînd vişiniii erau candidaţi la titlu, aveau succes şi în Europa, iar Coman chiar era un fotbalist important.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
cipolin
cipolin  •  11 August 2012, 14:43

cel mai bun portar care lam avut a fost cuciac era cel mai bun din tara,sper sa il bage porumboiu pe cerniauscas decat cu coman,din cauza lui coman nu neam calificat noi:( ce ghinion bai coman bai lasate ba daca nu mai poti

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  10 August 2012, 14:35
Postat de mstotti pe 09 August 2012, 23:44

Echipa noastra e blestemata!Asta e adevarul!!!

Nu ne ajuta D-zeu, asa e. Copos nu face donatii la Muntele Atos si nici nu pune Sfanta Cruce pe tricouri si autocar. Mai mult, e cu un picior in iad din cauza pacatului capital al avaritiei. Daca se transfera Isus definitiv la Steaua si noi ramanem cu Iehova, vom ajunge ca Tg. Mures sau chiar mai rau, mai ales ca il avem pe Diaconu Bricheta la Judecata de apoi!

kily
kily  •  10 August 2012, 10:04

primeste ce merita! la cate meciuri a trantit, locul lui este la vaslui doar daca acesta are puscarie...!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează