FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcis Răducan explică întîlnirea cu Dani Coman: "A fost acum 10 zile. L-am văzut întîmplător şi l-am salutat"

Răducan şi Coman au stat relaxaţi, nepărînd deranjaţi că întîlnirea lor ar putea naşte interpretări // Foto: Libertatea
Răducan şi Coman au stat relaxaţi, nepărînd deranjaţi că întîlnirea lor ar putea naşte interpretări // Foto: Libertatea

Articol de - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 12:35

UPDATE Narcis Răducan a explicat pentru gsp.ro episodul in care a fost surprins împreună cu Dani Coman într-o cafenea: "Întîlnirea a fost acum 10 zile, iar eu eram în cafenea cu Iliev şi Nikolici. Întîmplător l-am văzut pe Dani Coman în local şi m-am dus doar să-l salut. Nu are sens să se facă astfel de speculaţii pe seama lui Dani Coman. El este un fotbalist cu adevărat profesionist".

 

Libertatea i-a surprins pe Coman şi Răducan la o cafenea din centrul Bucureştiului, inflamînd spiritele în tabăra giuleştenilor.

În această seară, de la 21:30, Coman şi compania se duelează cu marii rivali, o victorie avînd datul să-i ducă la 5 puncte în faţa Stelei cu 6 etape înainte de finalul campionatului. Goalkeeperul rapidist a uitat însă de rivalităţi şi a băut un suc cu prietenul Narcis Răducan, totodată şi managerul sportiv al steliştilor, cu doar cîteva zile înainte de marele derby.

Întrevederea dintr-o cafenea din Bucureşti a atras atenţia galeriei, care nu uită ultima victorie a roş-albaştrilor în Giuleşti. Atunci, în 2007, Dani Coman şi a greşit la două dintre cele trei reuşite ale steliştilor, iar fanii l-au suspectat că nu şi-ar fi apărat corect şansele. "Nu se poate să stea cu steliştii la masă înaintea meciului. Cine ştie ce-or fi discutat? O să fim cu ochii pe el la derby!", spun ultraşii.

Narcis Răducan a comentat şi el evenimentul, dar spune că s-au întîlnit întîmplător: "Sper să nu se interpreteze, nu i-ar face bine lui Dani, nu ştiam că o să fie acolo".

ALTE ŞTIRI DESPRE DERBY:

"Cu Dinamo şi CFR e cel mai uşor!"

Gigi Becali pariază că Steaua va bate în derby-ul din Giuleşti şi face deja planuri pentru cîştigarea campionatului: "Dacă învingem în Giuleşti, sigur luăm titlul. Apoi, i-am zis lui MM că urmează patru meciuri uşoare, cu Petrolul, Braşovul, Chiajna şi Ceahlăul, dar el mi-a zis că după meciurile astea vin două partide şi mai uşoare: cu Dinamo şi cu CFR".

"O să mă manifest zgomotos"
Steliştii nu vor fi susţinuţi de suporteri pe Giuleşti, dar vor avea un fan de lux, pe fostul selecţioner Anghel Iordănescu. "Generalul" a anunţat că va face mult zgomot la oficială. "Domnule Zotta, nu vă bucuraţi că nu vor fi stelişti, eu o să merg şi o să mă manifest zgomotos!", i-a transmis Iordănescu preşedintelui rapidist într-un dialog la DolceSport. Zotta a replicat: "Nu mi-e teamă de asta. E mai bine că nu sînteţi pe bancă sau pe teren. Şi m-aş bucura să nu staţi lîngă un domn care mai trimite bileţele pe bancă!".

Bergodi mizează pe Rapid
Fost antrenor şi în Giuleşti, şi în Ghencea, italianul Cristiano Bergodi vede Rapidul favorită în derby-ul din această seară. "Un meci cu asemenea miză trebuie pregătit de antrenor, nu să vină patronul să spună ce sistem trebuie folosit. Stelei nu-i va fi uşor, Rapid are un lot bun şi Lucescu e un antrenor excelent. Cred că rapidiştii au prima şansă. Cine pierde acum iese din lupta pentru titlu!", a declarat Bergodi în Evz.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (98)
sibelius
sibelius  •  29 Aprilie 2012, 18:29
Postat de flo_ax pe 29 Aprilie 2012, 17:07

corect, Coman trebuia sa te sune pe tine sau pe ultrasii rapidisti care sunt autoritatea divina suprema si sa va ceara voie sa bea o cafea cu niste cunoscuti! Si, de acord, n-a fost inspirat, daca il scuipa pe Narcis si ii dadea o torta in cap, era pe placul suporterilor! Ce neam de traista, fara educatie, chiar si cainele meu e mai civilizat si mai cu mai mult bun simt

Eventual sa-l si pazeasca aia....daca se intalnea cu Sumudica cu 6 luni inainte sa fie ala pus antrenor pe la vreo rivala? Iesea macel!

sibelius
sibelius  •  29 Aprilie 2012, 18:26
Postat de geovany01 pe 29 Aprilie 2012, 10:59

Un vanzator ieftin , ar trebui sa-l alungam afara din Giulesti chiar de astazi, in rest numai de bine lui si familiei..........

Bine ca nu vrei sa-l alungi inauntru. In rest, numai bine celor care te-au trecut clasa.

sibelius
sibelius  •  29 Aprilie 2012, 18:26
Postat de geovany01 pe 29 Aprilie 2012, 10:59

Un vanzator ieftin , ar trebui sa-l alungam afara din Giulesti chiar de astazi, in rest numai de bine lui si familiei..........

Bine ca nu vrei sa-l alungi inauntru. In rest, numai bine celor care te-au trecut clasa.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează