FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV ŞI DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Daniel Pancu a vorbit despre sentimentul pe care îl trăieşte la derby-urile cu rivala din Ghencea: "Niciodată nu m-am simţit inferior Stelei"

Daniel Pancu are 37 de ani şi jumătate
Daniel Pancu are 37 de ani şi jumătate

Articol de - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 22:53

Atacantul spune că îi înţelege pe fanii din Ghencea, care protestează fiindcă "Steaua riscă să nu mai fie Steaua, ci altă echipă".

" Steaua - Rapid e un derby şi va rămîne aşa întotdeauna". Fraza îi aparţine lui Daniel Pancu, cel care a bifat 15 astfel de meciuri. Atacantul îşi prezintă şi argumentele: "Chiar dacă ei sînt pe primul loc şi noi pe penultimul, vă spun ceva, nu va fi diferenţă mare. Şi în vară, cînd decalajul era evident în favoarea lor, le-am pus probleme mari, iar 60 de minute am jucat de la egal la egal. De fapt, eu nu m-am simţit niciodată inferior Stelei. La fel vor sta lucrurile şi duminică, în Ghencea".

Fotbalistul care se află la al 13-lea sezon în tricoul alb-vişiniu s-a referit şi la problemele pe care Steaua le are în disputa cu MApN. "Sincer, e trist că se întîmplă aşa, practic ei nu mai sînt aceeaşi echipă. Nu mai au aceeaşi tradiţie, palmares, noi ne dorim că ei să redevină Steaua şi ştiţi de ce? Fiindcă după ce îi băteam, viaţa mea era mult mai frumoasă timp de 2-3 zile, iar după un eşec îmi venea să nu mai ies afară din casă", spune Pancu.

"E normal ca suporterii Stelei să conteste ce se petrece. Echipe precum Rapid, Steaua, Dinamo rămîn pe viaţă, sînt formaţii cu mare istorie, iar suporterii transmit din generaţie în generaţie pasiunea pentru echipă, pentru un brand. E ceva ce doar un suporter adevărat înţelege ce spun eu", a adăugat Pancu, care întrebat dacă se aşteaptă la un stadion plin a răspuns: "Eu, unul, îi voi auzi doar pe ai noştri".

1997 e anul în care Pancu a jucat prima dată într-un derby cu Steaua, la trupa din Ghencea fiind atunci jucători activi Lăcătuş, Stelea, Prodan, Rotariu şi Narcis Răducan

"Nu mă deranjează că mulţi spun că Steaua ne va călca în picioare. Pînă la urmă, e justificat să gîndească aşa din moment ce Steaua a călcat-o în picioare pînă şi pe Astra, dar îmi doresc ca noi să nu fim victime duminică seara" ( Cristi Pustai, antrenor Rapid)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (40)
vvalyy
vvalyy  •  22 Februarie 2015, 14:35

nu sa simtit inferior dar de cativa ani buni rapid nu mai exista prin fotbal :))

badea_nae
badea_nae  •  22 Februarie 2015, 13:57

DANIEL RESPECT, SI AI DREPTATE TU NU TE-AI SIMTIT INFERIOR STELEI DAR COLEGII TAI DA!

radd1cal
radd1cal  •  22 Februarie 2015, 12:57
Postat de superstar23 pe 22 Februarie 2015, 12:43

Ori nu stii, ori te faci ca nu stii. Danciulescu s-a injurat mult timp cu fanii lui dinamo. Cate semne le arata dinamovistilor si cate cuvinte urate. Si apoi vezi si cum saluta danciulescu galeria lui dinamo. In ceea ce priveste comentariul tau de mai devreme, mai citeste-l odata, poate realizezi ca ai spus o prostie.

Ok, e ca tine, n-am rabdare de polemici. :) @Badea, clar, mi-as dori mult mai multi jucatori ca el, la toate echipele. Ar fi fotbalul mult mai interesant. Doar ca acum nu mai exista echipe de juniori, nu mai cresc pustii in spiritul clubului de unde rasar. Parca de cand au desfiintat astia campionatul de tineret, a inceput sa scada si numarul de jucatori ca astia. Nici nu-mi mai amintesc de ce l-au scos.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează