FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 3-3

Daniel Popa: „Suntem dezamăgiți, mai ales că s-a vorbit atât de mult despre noi în ultima săptămână”

Daniel Popa
Daniel Popa

Articol de - Publicat sambata, 04 mai 2024 21:58 / Actualizat sambata, 04 mai 2024 23:06

Autorul unui gol la 3-3 cu Dinamo, atacantul lui U Cluj a explicat de ce nu s-a bucurat: „Am un respect față de club, de suporteri, datorită lor am ajuns în prima ligă”.

Daniel Popa a deschis scorul pentru U Cluj împotriva fostei sale echipe, Dinamo. Dar la final a fost 3-3 și atacantul ardelenilor a venit la interviuri supărat. De parcă ai săi ar fi pierdut.

Imaginile durerii: fotbaliștii lui Dinamo, dărâmați după 3-3 cu U Cluj
DINAMO- U CLUJ 3-3
Imaginile durerii: fotbaliștii lui Dinamo, dărâmați după 3-3 cu U Cluj

Daniel Popa: „Puteam să ajung în acest an la 15 goluri”

El a explicat însă că și-a dorit victoria și pentru că în zilele dinaintea partidei s-a speculat mult asupra unei posibile înțelegeri pentru ca oaspeții să câștige. Și nu e singurul motiv!

„Suntem nemulțumiți, am vrut să câștigăm. Mai ales că s-au vorbit multe despre noi în ultima săptămână. Sunt dezamăgit. Mă bucur că am reușit să marchez, am mai avut o ocazie, la care m-am rupt din nou. Sunt însă dezamăgit, pentru că puteam să ajung în acest an la 15 goluri”, a spus Popa, citat de Prima Sport.

Daniel Popa și respectul pentru fostul său club

După reușita din minutul 6, el nu s-a bucurat și a dezvăluit și de ce. ”Nu m-am bucurat la gol, am un respect față de club, de suporteri, datorită lor am ajuns în prima ligă. Le doresc să se salveze”, a spus atacantul lui U Cluj.

El a anunțat că ”mergem la Voluntari ca să câștigăm. Obiectivul nostru rămâne același, vrem să terminăm play-out-ul pe una dintre pozițiile 7-9”.

Daniel Popa a fost sub contract cu Dinamo 5 ani

Daniel Popa a semnat cu Dinamo în iulie 2016 și a aparținut de echipa alb-roșie până în iulie 2021, perioadă în care a mai fost împrumutat la FC Botoșani și Chindia.

În total, Popa are 104 meciuri și 17 goluri pentru „câini”. Cu reușita din minutul 6, el a ajuns la 11 reușite pentru clujeni, în 42 de meciuri, acesta fiind primul lui sezon pentru „șepcile roșii”.

Mai puteți citi:

VIDEO. U Cluj - Dinamo 3-3. Încă un pas greșit în lupta pentru salvarea de la retrogradare » Fotbaliștii dinamoviști, cu capetele plecate în fața suporterilor furioși

Incredibil! Gestul făcut de Daniel Popa după ce a marcat în poarta lui Dinamo

Florin Prunea l-a sunat pe primarul Clujului: „Pe lângă echipele de fotbal mai sunt și niște trepăduși”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Haha1989
Haha1989  •  05 Mai 2024, 08:40

Serios? Nistor ce zice?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează