FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - ALBA IULIA 2-1

Daniel Stan promite că Inter rămîne în Liga I: "Ne vom salva!" ;)

Daniel Stan, Stan, Inter
Daniel Stan, Stan, Inter

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Daniel Stan, omul meciului cu Alba Iulia, coautor la deschiderea scorului şi marcatorul golului desprinderii Interului, crede în şansele argeşenilor de a rămîne în Liga I

- Dane, ai marcat primul gol în campionat după un an şi opt luni.
- Trebuia să sparg gheaţa. Să nu uităm că vin după o accidentare urîtă, care m-a ţinut departe de gazon un an şi jumătate. Mă bucur că am cîştigat meciul cu Alba Iulia, o echipă incomodă. Nu aveam voie să greşim, dacă mai vrem să rămînem în Liga I.

- Cum a fost?
- Acum pare simplu. Centrarea lui Matei a fost perfectă. Experienţa m-a ajutat să marchez cu capul de la acea distanţă.

- Pentru prima dată în acest retur, Interul nu mai este pe un loc retrogradabil.
- Noi sperăm să rămînă la fel pînă la finalul campionatului. Eu sînt singurul jucător de aici originar din Curtea de Argeş şi chiar cred că avem o echipă care merită să fie în Liga I. Comparativ cu alţii, jucăm un fotbal de calitate, plăcut ochiului.

"Să legăm victoria cu una şi la Astra"
- Ce a schimbat antrenorul Ionuţ Badea?
- Cu ce să încep? Faţă de tur jucăm mai legat, mai eficient, stăm mai bine în teren. Şi la Timişoara am fost la un pas să învingem. Îl ştiu pe Ionuţ Badea de cînd îl aveam ca adversar pe teren. E ambiţios, ştie meserie, va face carieră în fotbalul de performanţă.

- Cu Astra?
- Trebuie să legăm succesul ăsta cu încă unul, la Ploieşti. E o echipă din aceeaşi zonă a clasamentului, i-am egala la puncte. Nici nu contează dacă eu mai marchez. Important e doar să cîştigăm.

- Chiar pare retrogradarea mai departe?
- Am luat o gură de oxigen, însă mai sînt destule etape, se poate întîmpla orice. Dar dacă continuăm pe linia asta, eu zic că ne salvăm. Chiar credem în şansele nostre, mai rămîne să le concretizăm pe teren. 

Premoniţia preşedintelui
Cu o oră înaintea începerii meciului, la Piteşti ploua mocăneşte. "Ploaia se va opri atunci când vom da gol", a spus preşedintele executiv al clubului F.C. Internaţional, George Pirnea. Şi aşa a fost. Imediat după golul de 1-0 al lui Voiculeţ, ploaia a stat. "V-am zis eu? Oamenii cu golurile au alungat norii", comenta la pauză conducătorul Interului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  12 Aprilie 2010, 13:15

Oricum cadeti si voi! Numai Alba! Forza Unirea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează