FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BATE BORISOV 2-0

Daniel Stanciu: "Jelev nu e super-fundaş, e sub Ghionea clar"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Agentul FIFA Daniel Stanciu este de părere că bulgarul Jivko Jelev nu se ridică la nivelul nici unuia dintre cei doi fundaşi centrali care au evoluat pentru Steaua în turul campionatului.

"Jelev nu mi se pare super-fundaş, e sub Ghionea, poate undeva la acelaşi nivel cu Ionuţ Rada. Să vedem cum se va adapta în viitorele săptămîni, pînă la urmă campionatul contează, dar nu ştiu dacă e o afacere atît de bună cum se aşteptau cei din Ghencea", a spus Stanciu la GSP TV.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
 •  12 Februarie 2010, 00:08

pai la cati juktori a adus stanciu asta in romania si numai unu si unu normal k isi da k parerea,k doar e si el impresar...e varza nush kt de bine o sa fie jelev dar asta o sa vedem

alinronaldo7
alinronaldo7  •  11 Februarie 2010, 22:43

da si ala mare fundas!!!

schukaryn
schukaryn  •  11 Februarie 2010, 22:28

Domnul asta o fi el impresar dar nu stiu la ce campionate se uita!! Nu stiu dak ai observat dar Jelev dar la otelul toata apararea se baza pe el!! Knd omul nu era pe teren o duceam rau!! Si dak vb din punct de vedere financiar Jelev a costat triplu decat suma de transfer a lui Ghionea!!!! Ai facut afacere buna!! E un baiat foarte serios si educat si care se tine foarte mult de treaba si stie sa se comporte k un adevarat fotbalist!! Nu e la fel de recalcitrant cum era ghionea!! E mult mai bun!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează