FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Daniel Stanciu: "Vor fi probleme de arbitraj şi la Poli - CFR!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2010 00:00

Team-managerul Politehnicii Timişoara, Daniel Stanciu, se teme că arbitrii îi vor dezavantaja pe bănăţeni în partida contra campioanei CFR.

"Îi felicit pe cei din conducerea lui CFR Cluj pentru performanţele pe care le-au obţinut în ultimii ani, îi respect, dar cred că vor fi probleme cu arbitrajul şi la meciul nostru cu ei de duminică. Nu ştiu dacă greşelile în favoarea lor sînt sau nu întîmplătoare, sper să fie aşa, însă iată că se adună şi nu e deloc relaxant să ai mereu astfel de suspinciuni.

Mureşan a lovit cu pumnul în meciul cu Brăneşti, i s-a făcut cu degetul de către arbitru, ca la şcoală, iar Contra a împins un jucător într-o gramadă şi stă două etape. E greu să te descurci în situaţia asta!", a spus Stanciu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
elsopotyi
elsopotyi  •  08 August 2010, 09:05

STANCIU PUNE PRESIUNE PE ARBITRI, PE SUPORTERI FARA MINIM DE CUNOSTINTE IN FOTBAL, DAR DORNICI DE SCANDAL, SI URLETE, CU BATAIE.FRUMOS EXENPLU DE PEDAGOG CU JANCU.DE CE A PLECAT SEFUL LUI???CHIVORCHIAN PARCA????SCANDAL CU STANCIU.ASTA E STANCIU SFIOSUL DE LA TV, PLIN DE URA, SI RAZBUNARE PROSTEASCA.MAI BINE SA EDUCE JUCATORI SA FIE SPORTIVI, NU JUDOCANI PE TEREN.OAMENI CA EL CU DECLARATI PAGUBOASE STRICA FOTBALUL, SI DA EXENPLU NEGATIV CELOR FARA SCOALA.

mariobross71
mariobross71  •  04 August 2010, 15:57

pai ne uraste doar doua echipe steaua si cfr oare de ce ??????????? simplu ei au fost avantajati de arbitri direct sau indirect. asa ca ciocul mic. steaua cine este???? o gloaba infiintata de gigi si furata de la suporteri, iar cfr a stat vreo 50 de ani prin nu stiu ce ligi si si-au vandut sufletul ungurilor. pai atat o dati cu prelungirea de 8 minute dar a fost prelungita din cauza voastra, iar la mansour nu a fost nimic ca voi aveti arbitri de partea voastra. dar nui nimic va doresc bafta.

inimaroiu
inimaroiu  •  04 August 2010, 15:34

pune sa arbitreze pe mamata si atunci zici ca a avantajat cfr esti un nimeni.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează