FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Dănilescu: "Continuu cu plăcere şi în forţă la Dinamo"

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

Constantin Dănilescu, 62 de ani, a declarat azi că se simte bine din punct de vedere medical după operaţia suferită în urmă cu o lună şi jumătate şi nici nu-i trece prin cap să se retragă din funcţia de director sportiv de la Dinamo, grupare ce i-a dedicat ultimii 11 ani: "Am mulţi <prieteni> ce-mi poartă de grijă, însă ţin să-i liniştesc. Dumnezeu mă ţine bine, sănătos. Unii mor de drumul lung şi de grija altuia. Nu vreau să dau satisfacţie nimănui, voi continua cu plăcere şi din vară la Dinamo. Mă ţin puterile din toate punctele de vedere. Le mulţumesc tuturor de faptul că se interesează de mine, rămîn acelaşi nea Tică pentru toţi. Mă amuză cînd văd că mi se anunţă retragerea din fotbal, e ca şi cum nici n-am murit şi mi se face deja de 6 săptămîni".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  08 Mai 2010, 19:04

Scuze! Sunt permise ambele variante: "continuu" şi "continui"

 •  08 Mai 2010, 18:58

Limba română bat-o vina Eduarde! Limba română... Sau n-ai dat tu titlul?

 •  08 Mai 2010, 18:56

nea tica sa fii sanatos si sa te tina puterile cat mai mult..nu avem nevoie de prunea sau altii..te avem pe dumneata si e suficient..esti profesionist adevarat si sper ca actionarii nostri sa vada ca tot timpul nea tica si-a facut treaba cum trebuie ca un adevarat dinamovist..sanatate si sa fii cat mai mult la noi sa ne ajuti..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează