FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

Lupu l-a desfiinţat pe un dinamovist după meciul cu Sepsi: „Dacă îi pune cineva un perete în față, s-ar putea să avem surpriza să dea cu capul în el”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 09:10 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 09:56

După Dinamo – Sepsi 0-0, Dănuț Lupu a continuat seria criticilor la adresa mijlocașului italian Diego Fabbrini (31 de ani).

Fostul mijlocaș al „câinilor” s-a luat de Fabbrini și l-a începutul acestei săptămâni, iar după egalul cu Sepsi a fost și mai vehement.

Dănuț Lupu: „Diego Fabbrini cum joacă fotbal?!”

„Scuzați-mă că vă întreb, dar fotbal cum joacă? Dacă te uiți atent la el, 99% din timp stă numai cu capul în pământ. El se uită numai la minge. Dacă îi pune cineva un perete în față, s-ar putea să avem surpriza să dea cu capul în perete.

 OK, driblezi, dar trebuie să joci și pentru echipă, nu doar pentru tine. Și eu țineam mingea, dar mai dădeam câte o pasă. El nu dă o pasă decisivă! De multe ori driblează doar lateral. Eu zic să schimbăm porțile, să le punem în lateral”, a spus Dănuț Lupu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ce spune Cornel Șfaițer, după remiza lui Sepsi cu Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Leo Grozavu împarte laude, după remiza cu Dinamo: „N-am jucat cu orice echipă!”

Ionel Gane a dezvăluit ce i-a spus arbitrului Chivulete: „Până la urmă mi-a dat mie” + Primele informații despre Nemec

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  14 Februarie 2021, 15:07

Lupule cu blană sură ! ..de ce nu zice ceva și de felul in care se incălzește gazonul înainte de startul partidei cu Sepsi ? Nocturna stadionului din Ștefan cel Mare a fost oprită și mai toți din preajmă umblau pe cap cu binoclu cu infrarosu . Doar aşa putea funcţiona instalația de încălzire a gazonului la o echipă ce se pretinde o ” valoare ”

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 Februarie 2021, 13:12

Danut Lupu a fost peste Hagi ca jucator !Despre fotbal poate da lectii !

romeverest
romeverest  •  14 Februarie 2021, 12:30

Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand ii luati interviuri lui Lupu !! Nu stii niciodata cand este treaz !! Vorbeste despre alti jucatori ca si cum el ar fi fost vreo mare valoare, cand in realitte lucrurile nu stau chiar asa !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează