FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O legendă a lui Dinamo, despre dineul organizat de Nicolae Badea: „Sunt multe lucruri de neînțeles. Te cerți cu ei, dar îi chemi la masă”

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 11:58 / Actualizat joi, 19 mai 2022 12:18

Dănuț Lupu, fostul mare fotbalist de la Dinamo și Rapid, a vorbit despre situația trupei din „Ștefan cel Mare”, care va juca barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu U Cluj.

  • Dinamo se deplasează sâmbătă la U Cluj pentru prima manșă a barajului. Meciul va începe la 20:30. Returul e programat duminica viitoare, 29 mai.

Fostul internațional român a abordat și subiectul dineului organizat de Nicolae Badea pentru jucătorii de la Dinamo. Lupu declară că acest lucru este de neînțeles, în contextul în care din cauza lui Badea, „câinii” sunt nevoiți să își schimbe sigla.

„Dacă Dinamo nu trece de U Cluj, este ceva necurat!” » Nu le dă nicio șansă ardelenilor, deși vede un „haos de nedescris” în „Groapă”
DINAMO
„Dacă Dinamo nu trece de U Cluj, este ceva necurat!” » Nu le dă nicio șansă ardelenilor, deși vede un „haos de nedescris” în „Groapă”

Dănuț Lupu: „Îi anunți că le iei emblema, apoi îi scoți la masă”

„Ajungi să joci un baraj, nu poți spune că ești liniștit. Dinamo nu poate să aibă probleme cu U Cluj, dar mingea e rotundă”, a spus Dănuț Lupu la Pro Arena.

Întrebat despre cina organizată de Badea cu jucătorii lui Dinamo, Lupu s-a declarat nedumerit. „Nu știu de ce i-a invitat, mă depășește lucrul acesta. Nu știu de ce s-a făcut asta, e problema domnului Badea. Acum două săptămâni îi anunți că le iei emblema, apoi îi scoți la masă. Cu tot respectul, sunt multe lucruri de neînțeles. Îl respect pe domnul Badea, dar nu îl înțeleg. Te cerți cu ei, dar îi chemi la masă. 

Nu pot să cred că te duci 26 de jucători la o masă și bei 4 sticle de vin. Apă bei apă joci. Dacă tot vrei să bei, ia și bea. 

Important e ca Dinamo să treacă de aceste două meciuri. Orice antrenor ar fi venit, trebuie 2-3 luni să poți face ceva. Chiar dacă te duci la o echipă cunoscută, e nevoie de 2-3 luni. Meseria de antrenor e grea. Dacă nu ai lot, echipă care să te înțeleagă, e greu ca antrenor. Trebuie să ai răbdare, ceea ce nu e punctul meu forte.

Nu doar cu jucătorii, de multe multe ori conducătorii fac ce vor ei. Pe antrenori nu îi susține nimeni. E o meserie grea, nu se poate baza nimeni pe ea. Și acești antrenori trecuți doar pe foaie sunt și ei oameni, își fac niște planuri”, a mai spus Dănuț Lupu, potrivit sursei menționate.

Răzvan Zăvăleanu a sărit la gâtul lui Nicolae Badea pentru dineul oferit jucătorilor: „Nu era momentul pentru petreceri” 

Citește și alte știri din Liga 1:

Conducătorul de la FC Voluntari, răspuns tăios pentru cei de la FCSB: „Am fost acuzați că ne-am apărat corect șansele. Am trăit să o aud și pe asta”

Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane, dar acționarul de la CFR i-a tăiat imediat avântul: „Lăsați partea de finanțe specialiștilor!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
st.il.
st.il.  •  19 Mai 2022, 18:33

La f.c.dinamo, de-a lungul anilor, s-au perindat zeci antrenori, sute de jucători !. Au venit și au plecat, singurul care a rămas NECLINTIT, este veșnicul și vajnicul mihăiescu, care, cu pieptul ridicat, poartă culorile alb-roșii (mai ales la intrarea în restaurantul "Pescăruș") !...Straniu !...

vanbasten_85
vanbasten_85  •  19 Mai 2022, 13:47

Fara penali in functii publice!

ionutplural
ionutplural  •  19 Mai 2022, 13:31

Dineu cu destepti :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează