FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu s-a luat de Dănciulescu în direct la TV: "De ce îi acoperi? De ce a plecat Penedo? De ce nu vorbești?"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 17:48

Ionel Dănciulescu, proaspăt revenit pe postul de director sportiv la Dinamo, și Dănuț Lupu au avut un schimb de replici în direct la TV. Lupu i-a reproșat lui Danciu faptul că este prea diplomat și că nu este mai acid în unele momente. 

D.L: Danciu, ești fratele meu, dar schimbă puțin tactica asta. Nu e bună!

I.D: La ce te referi?

D.L: La discursurile tale. Ascultă-mă, tu ești un tip corect, dar nu îți place să intri în conflicte. Să spui lucrurilor pe nume, să te iei de Mircea când e nevoie. Ești mai apreciat când spui totul, decât când acoperi unele lucruri.

I.D: Păi am spus...

D.L: Înțelegeți că nu faceți bine ce faceți. Nu e ok că l-ați dat afară pe Penedo. Nu e el de vină cu nimic. Eu cred că Dinamo are nevoie de cineva, și eu m-aș bucura să fii tu persoana aia, care să dea trezirea. Acoperindu-i pe x, pe y, pe z, nu faci nimic. E de vină Popovici? Nu, nu are nicio vină. Sper ca Mircea și tu Danciu să puteți da trezirea. Ești prea diplomat. Ai prea mult bun simț, Dinamo nu mai are nevoie de oameni cu bun simț.

I.D: Degeaba urlăm noi, dacă jucătorii nu au rezultate.

D.L: Danciu, tu știi bine la ce mă refer! Și tu ai fost fotbalist și îți dai seama ce contează într-o situație ca asta. Când o să fii realist o să se trezească și jucătorii.

"Mircea să știe că jucătorii îl fac mare. Nu poate spune că are cel mai bun lot și peste o săptămână să spună că sunt slabi. Mie îmi place de el, dar nu a procedat corect. Sfântu Gheorghe sau Iași are lot mai bun ca Dinamo?" Dănuț Lupu la TV Digi Sport

"Mircea știe cel mai bine ce are de făcut. E o problemă mai delicată însă. Penedo a vrut să plece în vară și nu a fost lăsat. Acum văd că e dat afară, deși nu știu cât e el de vină. Până la urmă un portar mare e făcut și de fundași. Rednic a dat acum afară un jucător pe care Danciu și ceilalți l-au rugat să rămână. Peste vreo lună s-ar putea să-l vedem înapoi" Dănuț Lupu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
2225987064320509
Nero Nero Nero  •  19 Ianuarie 2019, 22:39

Lasa Dinamo in pace , Danut Lupu, bea ceva si treci pe dreapta, te depaseste fenomenul sportiv, esti paralel fata de acest sport!

minell73
minell73  •  12 Decembrie 2018, 08:35
Postat de lobbyone pe 11 Decembrie 2018, 18:44

mie cel mai rau imi pare ca nu scoate capul la suprafata un grup serios de jurnalisti.sa isi faca un site mic , ceva publicitate si sa publice adevaruri si stiri sportive adevarate.Oricine vine in acest moment preia monopolul .Gsp-ul ar intra in faliment in cateva luni la orice semn de concurenta.Nimeni nu ar mai intra pe acest site unde 60% din comentarii sunt oricum ale moderatorilor gsp care incearca sa faca trafic.

Bravo. Perfect de acord. Totusi ai zis ca gsp da faliment in cateva luni. Nuuuuu... Daca se infiinteaza un competitor adevarat, gsp si inca vreo doua trusturi gigiste, ar da faliment intr-o spatamana. Eu exista pe planeta pamant si isi iau salarii datorita noua, cei care facem trafic. Unii nu stiu sau nu constientizeaza ca site-urile astea inca stau in picioare datorita traficului. Si traficul aduce banii. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1763887750508605
Calin Francu  •  12 Decembrie 2018, 00:16
Postat de rocky2 pe 11 Decembrie 2018, 21:07

Asa cum e si Bizonul cascaval printre telemeaua mirositoare de la popesteni!:)))

L-au tinut la echipa sa ia banii de la uefa si apoi l-au executat in stil pervers cum o face Rednic. Are dreptate Lupu. Rednic a stricat si ce era cit de cit bun la Dinamo dar nimeni nu sufla o vorba . La fel ca la Hagi nimeni nu indrazneste sa critice

Vezi toate comentariile (19)
Comentează