FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-0

Dario Bonetti: "Uitaţi-vă la Marius Niculae!"

Dario Bonetti, Bonetti, Dinamo
Dario Bonetti, Bonetti, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Dario Bonetti îl dă exemplu pe atacantul dinamovist Marius Niculae în vestiarul alb-roşu

Marius Niculae a scos-o pe Dinamo la suprafaţă şi pe Dario Bonetti din corzile unei demiteri care pare mereu ameninţătoare. Tehnicianul italian nu i-a rămas dator elevului său, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.

- Domnule Bonetti, o victorie ca o gură de oxigen?
- 3 puncte mai importante decît o arată clasamentul, în condiţiile unei presiuni care apăsa greu pe umerii noştri. Le-am spus însă jucătorilor că acesta este fotbal, şi trebuie să avem capacitatea de a trece peste momentele delicate.

- Cum vi s-a părut CFR?
- O echipă puternică, dar care a fost învinsă datorită echipei mele, care a avut atitudinea pe care am cerut-o. Fără spirit de sacrificiu şi de luptă nu poţi cîştiga.

- Şi fără golul lui Marius Niculae...
- Da, Marius este de neînlocuit! Este un exemplu pentru ceilalţi jucători datorită spiritului său. Are atitudine plus multe alte calităţi fotbalistice.

- Mai trageţi speranţe în calificarea cu Liberec?
- Am spus-o şi o repet, Dinamo îşi joacă şansa şi am încredere că ne putem califica, indiferent de ceea ce a fost în meciul tur.

- Fanii au stat azi acasă.
- Da, din păcate. Le mulţumesc însă celor care au fost la stadion alături de noi şi sper că şi ceilalţi se vor întoarce lîngă noi la următoarele partide!

- Sînt puţine 7 puncte în 4 meciuri pentru Dinamo?
- Pentru mine sînt 10 puncte, pentru că eu consider că, dacă am fi fost lăsaţi să jucăm, am fi cîştigat fără probleme cu Internaţional Piteşti.

DECLARAŢIE
"Am jucat în Lazio - AS Roma, în Genoa - Sampdoria şi în AC Torino - Juventus, deci ştiu ce înseamnă şi un Steaua - Dinamo"
DARIO BONETTI, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
 •  24 August 2009, 14:48

asa a fost si saptamina trecuta,am batut pe ceahlaul si porcea isi luase biletele pt tragerea la sorti,pt uefa,dar vine returul cu slovan si ne revenim,oricum asta e valoarea lui dinamo,cea din meciul cu slovan,o sa mai vedem,niculae a dat un gol norocos, cred ca nici acum nu e sigur ca a dat go si mai da peste doua luni unul la fel de norocos ,pt ca se vede ca nu mai poate,nu mai stie cu mingea ,la fel si danciulescu,scarlatace,pulhac .PC am dubii pt meciul cu cfr,poate mai avea ceva datorie

 •  24 August 2009, 12:51

voi ziaristi nu vedeti ca in fotbalul romanesc omafie spalare de bani mafiotul de porumboiu iancu de timis gigi becali toti echipele romanesc trebuie scos din europa mie v rusine ca sunt romani

 •  24 August 2009, 12:22

mda...un antrenor la fel ca si echipa...traind din istorie, intrebandu-se la fel ca Borcea de ce nu mai trag arbitrii pentru ei. De aceea Dinamo a murit acum vreo 9 ani, au ucis-o clanul Becali si conducerea care a mizat in jocuri de culise si arbitraje partinitoare.Daca bagau in echipa si duzina de arbitri care au facut punctele in locul lor, poate scoteau o remiza cu slovenii... asa... e bun si 0 - 3 la masa verde

Vezi toate comentariile (19)
Comentează