FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Datornici şi neplătiţi! » Braşovenii vin cu datorii mari în Ghencea: jucătorii încă îşi mai aşteaptă salariile

Deși neplătit, Constantinescu tot a marcat 8 goluri în acest sezon pentru FC Brașov
Deși neplătit, Constantinescu tot a marcat 8 goluri în acest sezon pentru FC Brașov

Articol de - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 00:53

Braşovenii vin în Ghencea cu datorii mari şi la actuali, şi la foşti jucători. Zotta şi-a anunţat echipa să mai aştepte banii, pentru a nu risca depunctarea.

Steaua va avea mîine un adversar cu mari probleme, dintre cele mai "chinuite" formaţii din campionat! Braşovul tocmai a fost anunţat de Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor că trebuie să achite în jur de 100.000 de euro către trei fotbalişti: Cristi Ionescu, Vlad Potecu şi Georgian Păun. Primul nici măcar nu se mai află la Braşov, a ajuns la Berceni, în Liga a doua.

Litigiile pierdute complică şi situaţia jucătorilor actuali. Preşedintele Zotta a anunţat echipa că plata restanţelor salariale se va mai amîna, fiindcă datoriile stabilite de comisie sînt prioritare, întrucît neplata lor poate duce la depunctare. "O să se rezolve, trebuie doar să mai aveţi răbdare" a fost mesajul lui Zotta. În lotul pe care îl conduce Adrian Szabo există fotbalişti care nu au mai încasat vreun ban din aprilie!

Se mută tot lotul la comisie!
Braşovul e cel mai grav caz din campionat, comparabil doar cu cel în care se găseşte CFR Cluj. Din cauza dificultăţilor economice, fosta campioană nu ştie încă dacă va încheia sezonul.

Clubul de sub Tîmpa se poate trezi săptămîna viitoare cu probleme şi mai mari, întrucît şi alţi jucători s-au adresat comisiei ca să-şi recupereze banii: Andrei Marinescu, Străuţ şi Daniel Mutu au "pîrît" şi ei "Steagul", iar cazurile vor fi judecate miercurea viitoare.

Singura veste bună pentru galben-negri: meciul de sîmbătă se va disputa fără spectatori, pentru că Steaua a fost sancţionată din cauza incidentelor produse de suporterii ei. "E un avantaj că nu va fi public, avem şanse mai mari să dăm lovitura", crede Zotta.

3 ani şi jumătate au trecut de la ultimul succes al Braşovului contra Stelei la Bucureşti: 3-0 pentru "Steagul" pe 6 martie 2011. Antrenor era Toni Conceicao, iar Filipe Teixeira se afla printre marcatori. Steliştii s-au aşezat în genunchi în faţa galeriei după acel eşec

"Noi credem că putem obţine ceva contra Stelei. Închidem adversarul, îl blocăm şi nu îi oferim şansa să marcheze, cred că aceasta e strategia potrivită" (Adrian Szabo, antrenor FC Braşov)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2014, 15:44
Postat de calin_nebunul pe 21 Noiembrie 2014, 15:13

Te roade ? Alt suporter cu sigla unei echipe , dar de fapt stilist undercover ! :)))

Ce intrebare TÂMPĂ evidentiaza lipsa ta de argumente.

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2014, 15:41

Vreti bani? Luati niste rabdare..

calin_nebunul
calin_nebunul  •  21 Noiembrie 2014, 15:13
Postat de axy1 pe 21 Noiembrie 2014, 10:16

Brasoave, draga Adrian, daca îti închipui ca-i vei putea bloca pe stelisti cu tactici falimentare. Iti dau un sfat : nu va prezentati si pierdeti doar cu 3-0, altfel riscati sa luati minimum o manita de prin Ghencea. Goluri ? Papp, Keseru, Chipciu, Popa, Stanciu, toti din assist-uri semnate Sânmartean, Prepelita, Filip etc. Concluzia ? Hai Steagul Rosu din Orasul Stalin ! Pobeda ! Uraaaa ! Hmmm, cred ca m-am înselat de epoca, m-am întors pe tunelul timpului prin anii 50 când ne dadeam mari rusofoni. Atunci rectificam : Hai FC Brasov din Kronstadt ! Tor und Sieg ! Nu de alta, dar acum înteleg ca suntem germanofoni ... Ce ne mai sucim noi, Dacii liberi, când spre Est, când spre West ...

Te roade ? Alt suporter cu sigla unei echipe , dar de fapt stilist undercover ! :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează