FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Dau Petrolul în judecată » Filipe Teixeira şi Geraldo Alves contestă rezilierea contractelor

Filipe Teixeira
Filipe Teixeira

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 17:24

Filipe Teixeira, 34 de ani, şi Geraldo Alves, 34 de ani, vor contesta la FIFA, dar şi în instanţele civile din România, decizia clubului Petrolul de a le rezilia unilateral contractele în baza legii insolvenţei.

"Vom face plîngere şi la FIFA, dar vom face şi o acţiune în civil. Contractele le-au fost reziliate unilateral de către Petrolul, dar nu există încă o decizie a comisiilor de specialitate. În regulament se specifică faptul că orice reziliere unilaterală trebuie ratificată de către o comisie competentă a FRF. Petrolul a trimis miercuri comunicarea că le reziliază unilateral contractele, în baza legii insolvenţei.

În primul rînd vom ataca această deciziei în instanţa civilă, pentru că intervine în perioada protejată, le ia dreptul la muncă, neputîndu-se legitima la nicio altă echipă. Iar la FIFA vom merge pe denunţarea unilaterală a contractelor. Conform regulamentelor FIFA, nu ai voie de denunţi unilateral contractele în timpul sezonului. Ei fiind în perioada protejată, clubul e obligat să plătească datoriile până la terminarea contractelor", a declarat preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, Emilian Hulubei, pentru Mediafax.

În motivarea deciziei de rezilere a contractelor celor doi jucători, se specifică faptul că aceasta a fost luată de club din "necesitatrea reducerii cheltuielilor" societăţii aflate în insolvenţă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
borat101
borat101  •  30 Aprilie 2015, 21:01

Pacat. Teixeira a cazut in capcana bi.s.ni*ta.rilor puscariasi, de sa dus sa negocieze cu no-name fcsb, pe deasupra a facut si blat cu ei. Acum plateste consencintele. Teixeira a invatat repede manevrele ***, dar nu mai merge. Cineva trebuia sa ii spuna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  30 Aprilie 2015, 19:55
Postat de wrestler pe 30 Aprilie 2015, 19:14

doi tradatori sa faca lumina DNA sa ii bage pe *** astia la parnaie!

Sa te faci ***r .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  30 Aprilie 2015, 19:35

ati fost blat degeaba cu steaua ....pierde campionatul si cu blaturile voastre :))) ... Respect Mircea Rednic .....a pus si el o caramida pe cosciugul stelei ....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează