FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Daum îşi câştigă noi aliaţi în Liga 1 » Laude din partea unui preşedinte de club: "Mi-a spus că trebuie să murim cu ei de gât"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 17:55

Florin Prunea a fost unul dintre membrii Comitetului Executiv al FRF care s-au opus venirii lui Christoph Daum pe banca naţionalei, dar preşedintele lui Poli Iaşi şi-a schimbat opinia după ce l-a cunoscut pe neamţ.

Selecţionerul tricolorilor a fost prezent la meciul amical disputat de Poli Iaşi cu Dunav Ruse şi a discutat cu Florin Prunea.

"Domnul Daum este o persoană agreabilă, mă bucur că l-am cunoscut. M-a întrebat de doi jucători care i s-au părut interesanţi.

Vorbeam cu el şi îmi zicea că nu credea că va avea atâtea probleme în fotbalul românesc. Mi-a spus că în meciul cu Danemraca trebuie să murim cu ei de gât, chiar aşa s-a exprimat", a spus Florin Prunea.

Christoph Daum se află în Antalya, unde îşi desfăşoară cantonamentele de iarnă mai multe formaţii româneşti, pentru a urmări evoluţiile fotbaliştilor aflaţi în vizorul echipei naţionale.

"Eu propun să ieşim cu toţii din Comitetul Executiv şi să nu îl votăm. Mai ales dacă FRF nu vine şi nu ne arată contractul lui Daum. Nimeni nu ne-a întrebat dacă să fie adus Daum. Aici nu suntem la Grădina Zoologică ca să îl aduci pe Daum, să îl plimbi prin faţa noastră şi noi să ridicăm mâna" Florin Prunea, înaintea votului din CEx

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
894347060631419
Ady Oster  •  25 Ianuarie 2017, 19:50
Postat de ottobraun pe 25 Ianuarie 2017, 19:13

Dau a venit in romania *** , urmariti ce dictie are in engleza , eu cand bag un sto asa ma exprim !!

Clar, tu probabil reciti si Shakespeare in orginal. LOL!

ottobraun
ottobraun  •  25 Ianuarie 2017, 19:23

D from Drugs...a venit sa stea la caldurica pe salar mare!!

ottobraun
ottobraun  •  25 Ianuarie 2017, 19:13

Dau a venit in romania *** , urmariti ce dictie are in engleza , eu cand bag un sto asa ma exprim !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează