FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dayro: "La Steaua am ajuns atacant, iar ei m-au pus să joc retras". E vina antrenorilor că nu s-a adaptat?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Fostul atacant al Stelei, Dayro Moreno, dezvăluie motivele din cauza cărora nu a reuşit să se adapteze în Ghencea şi spune că experienţa pe care a trăit-o în România l-a ajutat să devină un fotbalist mai bun. Atacantul columbian subliniază faptul că tehnicienii care au pregătit echipa în parioada pe care a petrecut-o în Liga I nu l-au folosit pe postul pe care dă cel mai bun randament, cel de vîrf împins.

"La Steaua m-am transferat ca atacant şi cînd am ajuns la Bucureşti m-au pus să joc vîrf retras. A fost o experienţă dură pentru mine, dar cînd cineva îşi dă seama că nu e dorit într-un loc, cel mai bine e să-şi facă bagajele şi să plece. Am avut oportunităţi să merg la alte echipe care m-ar fi plătit mult mai bine, dar poate acolo nu m-aş fi simţit la fel de bine ca şi la Once Caldas.

Aici e casa mea! Cu Steaua am reuşit să ajung în Liga Campionilor, o competiţie în care nu evoluează chiar oricine. Ajutîndu-mă şi de această experienţă, voi încerca să-mi aduc aportul într-o măsură cît mai mare la succesul echipei unde joc.

M-am maturizat în România atît din punct de vedere personal, cît şi profesional. Nu exclud un nou transfer în afara Columbiei, dar un an de zile nu mă mişc de aici. Am o familie, am linişte şi vreau să răsplătesc ataşamentul fanilor", a spus Dayro Moreno.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  07 Iunie 2010, 01:04

doar portar n-a jucat . numai niste neaveniti in ale antrenoratului au antrenat Steaua, si-au batut joc de el ca si de Elton ei erau sclipirea din ochii tribunelor. Olaroiu cand a vazut ca-l injura tribuna ca-l tine rezerva pe Elton i-a bagat liba in ureche lui becali ca-i circar si prostu a pus botul, era singura bucurie a suporterilor sa vada spectacol

satyricon
satyricon  •  12 Martie 2010, 18:24

Gesepeii astia or sa ne toace cu Dayro 2 ani de aici inainte, asa cum au facut cu alti "mari" jucatori plecati de la Steaua precum Elton (care e prin divizia a 2-a la arabi), Pedriel (care parca e prin divizia a 2-a la turci) si alte petarde de astea. Si ma amuz cand vad tot felul de mici re-tar-zi care le dau si dreptate!

satyricon
satyricon  •  12 Martie 2010, 18:12

Alt articol penibil menit sa mai agite un pic spiritele. Dayro e un jucator mediocru dintr-un campionat mediocru. Cum ar putea sa fie folosit varf impins, varf de careu? O avea 1,90 m si nu stim noi! De fapt el vrea sa stea "la pomana", sa nu alerge deloc si uneori sa prinda si el cate o minge.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează