FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV ONLINE

Dayro Moreno: "Să nu mai aud niciodată de Steaua!"

Dayro Moreno refuză să mai vorbească despre experienţa trăită la Steaua
Dayro Moreno refuză să mai vorbească despre experienţa trăită la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 17:00

Fostul stelist Dayro Moreno ar vrea să-şi poată şterge din memorie experienţa trăită în România. "Nu mai vreau să aud de Steaua, a fost o perioadă neagră a carierei mele.

 

Mă bucur că acum sînt bine, nu mai vreau să-mi aduc aminte de perioada petrecută în ţara voastră. Nu am mai păstrat legătura cu nimeni, pentru că nimeni nu m-a plăcut şi nici nu am avut vreun prieten! Gata, asta e tot ce spun, nu-mi face deloc plăcere să aud de Steaua!", a declarat Dayro pentru gsp.ro.

Dayro a venit în Ghencea în ianuarie 2008 ca o mare vedetă, iar Steaua a plătit pentru el două milioane de euro. "Perla Columbiei" nu a avut evoluţii pe măsura aşteptărilor. În 43 de meciuri în Ghencea, Dayro a marcat doar 12 goluri, iar Steaua l-a cedat înapoi la Once Caldas, pe doar 500.000 de dolari.

Dayro a renăscut în ţara sa natală, unde a reuşit evoluţii senzaţionale. A marcat de 28 de ori în 48 de partide din campionatul columbian, reintrînd în atenţia marilor cluburi din Europa şi America de Sud. La ultimul amical al ţării sale, 0-1 cu Spania, a fost titular şi unul dintre cei mai activi fotbalişti ai sud-americanilor, eclipsîndu-l de multe ori galacticul Sergio Ramos.

Vezi mai jos un gol marcat de Dayro pentru formaţia sa, Once Caldas.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
forzaa
forzaa  •  03 Martie 2011, 22:24

Fraiere cat ti-a trebuit sa-ti dai seama?Oriunde poti juca mai bine dar nu la steaua.

mircea_deca
mircea_deca  •  03 Martie 2011, 12:41

ai stat intr-o cloaca de ciobani....inapoiati....deci manelisti.....bine ca ai scapat......caci mai aveai putin ...si deveneai ca ei....niste nulitati......acum toate curg firesc....dai goluri , mergi la nationala......bravo dayro...

submarina
submarina  •  03 Martie 2011, 11:25

cine l-a adus in Ghencea?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează