FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De acum liderii vestiarului vor da amenzi la Dinamo

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Liderii vestiarului îi vor judeca şi ei de-acum înainte pe cei care pierd nopţile sau strică imaginea clubului şi vor da amenzi interne


Pînă la acţionari, jucătorii vor fi cei care vor penaliza de acum înainte actele de indisciplină din cadrul lotului! Fotbaliştii îi vor pedepsi pe colegii care-şi petrec nopţile prin cluburi ori ţin prima pagină a tabloidelor. Primul care intră în colimator e Ousmane N'Doye, senegalezul care a făcut strip-tease în centrul Capitalei în zorii zilei de duminică. Se vrea ca el să fie dat exemplu, mai ales că vestiarul nu are încredere în ameninţările şefilor, cum că el va fi amendat cu 2.000 sau 5.000 de euro. GSP vă prezintă cum vor fi sancţionaţi cei care ies în decor:

- 2.000 de euro va plăti fiecare fotbalist care îşi pierde o noapte în oraş. Se sancţionează orice ieşire după ora 1:00.
- 500 de euro va plăti fiecare jucător care apare în scandaluri mondene şi care aduce prejudicii imaginii întregii echipe.
- 300 de euro va achita cel care face declaraţii ce-i lezează pe ceilalţi componenţi ai lotului.

Banii se vor strînge în aşa-numitul "fond al clasei", cum i-au spus roş-albii, iar sumele vor fi folosite fie în scopuri de socializare - "ieşiri săptămînale la masă, ca să redevenim o familie" -, fie în scopuri caritabile - "să-i ajutăm pe cei mai nevoiaşi".

N'Doye către colegii săi
"Eu sînt gangster! Vă iubesc, dar nu puteţi să-mi spuneţi voi mie ce să fac, că nici eu nu vă controlez pe voi! Pe teren fiecare să-şi facă treaba"

Dumitru Dragomir, preşedinte LPF
"Mai lipsea ca N'Doye să rămînă în curu' gol şi ne ştia toată omenirea. Ar trebui dus la un consult medical! Nu poate să se compromită aşa, să facă strip-tease pe stradă"


sondaj dinamovisti.ro
Ar trebui pedepsit N'Doye pentru escapada de sîmbătă seară?
Nu    65%
Amendat    15%
Trimis la Dinamo II şi amendat    10%
Trimis la Dinamo II    10%
Voturi: 2.905

Susţinut pe dinamovisti.ro
"Aşa e, N'Doye pierde multe seri prin club, dar el îşi face datoria pe teren. Respect N'Doye!"
pch_fcdb1989

"Poate să facă ce vrea, cînd intră pe teren e cel mai bun!"
blu25

"E unul din puţinii care aleargă şi pun suflet pentru Dinamo. Nu-mi pasă ce face în timpul liber, poate să stea în club 7 zile din 7"
ramtzy17

"El chiar dacă stă noaptea prin cluburi, a doua zi joacă excelent. Alţii stau şi în club, şi dau şi pe lîngă minge"
robby

"Eu zic să se distreze omul, dar mai cumpătat. După ce te culci la 5:00 dimineaţa, nu ştiu de ce mai eşti în stare a doua zi"
mihai


"Ţînţarul" cere amenzi
Ţălnar spune că nu mai este dispus să facă vreo concesie jucătorilor. "Cine mai calcă pe bec va avea de suferit! N'Doye şi Daminuţă nu m-au ascultat. Vor fi amendaţi, poate chiar cu 5.000 de euro, iar senegalezul ar putea să nu mai prindă lotul cu Ceahlăul. E fotbalist bun, dă randament, dar e prea excentric. Mi-a şi zis: «Puteţi să mă daţi afară, să-mi faceţi orice, dar timpul liber îl petrec cum vreau eu!». De data asta o să mă ţin de capul conducerii să se plătească amenzile, să nu fie doar fictive, ca altă dată!", a spus antrenorul la emisiunea "Tribuna 0", de la Europa FM. (Ioana Mihalcea)


"Judecaţi-mă ca fotbalist!"

Africanul spune că e în relaţii bune cu dinamoviştii şi cere să fie analizat după prestaţiile pe teren

- Ousmane, cum de reuşeşti să apari cel puţin o dată pe săptămînă în tabloide?
- Şi care e problema?! De ce nu sînt judecat după ceea ce fac pe teren?! Sînt fotbalist, trebuie să fiu analizat în funcţie de cum joc fotbal! Restul e viaţa mea, eu nu mă bag peste voi sau peste alţii în casă ca să văd de faceţi!

- Ce poţi spune despre şedinţa de strip-tease de duminică noaptea?
- Pot spune doar că eu sînt bine şi cu colegii, şi cu şefii, şi cu fanii. Asta contează pentru mine.

- Crezi că eşti vînat de paparazzi?
- N-am timp şi nici chef să vorbesc despre acest subiect. Dar aş vrea să nu mai fiu vînat!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  03 Martie 2010, 14:06

Cum vor ajunge generatiile viitoare de fotbalisti daca ei nu vad la tv decat jucatori razvratiti si in izmene pe strada, cu fite, bani multi, femei frumoase si altele. Chiar nu isi da nimeni seama ca acesti copii trebuie sa vada devotamentul si dragostea fara de fotbal a jucatorilor?

 •  03 Martie 2010, 13:52

Asa trebuia sa le faca de mult. Pai ce e bai frate aici, circoteca? Auzi ca el nu poate trai fara distractie.Foarte bine sa-si faca bagajul si valea, sunt atatia baieti tineri si de valoare la cluburile de juniori care asteapta sa fie descoperiti.

smartone
smartone  •  03 Martie 2010, 11:44

putini fotbalisti jaoca ca el...respect acest jucator pt evolutiile lui....nu ar mai trebui judecat dupa iesirile lui...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează