FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce a insistat Gigi Becali pentru Marica » 5 avantaje pe care Steaua le are după transferul atacantului

Ciprian Marica, la primul antrenament cu Steaua FOTO: Alex Nicodim (Turcia)
Ciprian Marica, la primul antrenament cu Steaua FOTO: Alex Nicodim (Turcia)

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 11:57

Ciprian Marica, 30 de ani, a semnat un contract cu Steaua, după ce a negociat cu Getafe și a avut o ofertă și de la Dinamo.

Patronul Stelei, Gigi Becali, este cel care a insistat pentru aducerea lui Marica, fiind sigur că acesta este jucătorul de care avea nevoie echipa.

GSP.RO îți prezintă 5 avantaje pe care Steaua le are după transferul lui Marica.

TRANSFER CU NUME

De la transferurile lui Lucian Sînmărtean și Claudiu Keșeru, în iarna lui 2014, Steaua nu a mai adus un jucător atît de important. Formația roș-albastră a transferat din nou un fotbalist cu nume în care fanii își pot spune speranțele și care poate decide meciuri, jucător de care Steaua a arătat că are nevoie.

STEAUA ARE, ÎN SFÎRȘIT, UN GOLGETER

În prima parte a sezonului, Tade și Tudorie au marcat împreună patru goluri, mult sub pretențiile unei echipe care vrea să cîștige titlul. În plus, Becali a anunțat că vrea să renunțe la atacantul francez, fiind nemulțumit de randamentul lui. Acum, cu venirea lui Marica, Steaua are din nou un atacant care să garanteze că va marca aproape meci de meci și că va fi golgeterul echipei.

8 goluri are Nicușor Stanciu, cel mai bun marcator al Stelei

un plus de experiență

De-a lungul carierei, Marica a jucat la echipe importante din Europa, precum Șahtior, Schalke, Sttutgart și Getafe. La 30 de ani, Marica este un jucător cu experiență bogată și ar putea să o ajute foarte mult pe Steaua, în special în meciurile internaționale, din preliminariile cupelor europene. Ciprian i-ar putea motiva mai bine pe colegii săi la meciurile importante și i-ar ajuta să gestioneze presiunea care este la Steaua.

ATRAGE FANII

Aducerea lui Marica înseamnă și o lovitură de imagine. Atacantul este unul dintre cei mai importanți jucători români ai momentului, chiar dacă nu a jucat în ultimele luni. Transferul unui jucător cu CV impresionant i-ar putea face pe fanii Stelei să vină în număr mare la stadion, pentru a-l vedea la lucru.

Încă o victorie în fața lui Dinamo

Și Dinamo, clubul care l-a format pe atacant, l-a dorit pe Marica și i-a făcut o ofertă. Jucătorul a refuzat propunerea alb-roșilor și a ales-o pe Steaua.

Astfel, ca și în cazul lui Tamaș, Steaua cîștigă încă un duel cu marea rivală, și dovedește că are o forță financiară superioară și că este un club mai atractiv decît Dinamo, chiar și pentru foștii "cîini".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
vasy86le
vasy86le  •  18 Ianuarie 2016, 10:23

Marica,Tamas sunt niste ***, sa refuzi clubul care te-a facut fotbalist pentru a juca la marea rivala, mi se pare o lipsa de respect, lipsa de caracter si de orgoliu, du-te domnule Marica cu fcsb, sper sa primesti ce meriti, sa fii aruncat ca un ***, sa patesti ca tamas si tucudean.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117757495232737
Marian Voican  •  16 Ianuarie 2016, 22:45

foarte bine ai spus vlase ion.inca unul care a muscat mana care la hranit.se bucura degeaba gigi becali,ia fel a facut si cu tucudean,iar marica va avea aceeasi soarta cu a lui.

duta_dd
duta_dd  •  16 Ianuarie 2016, 17:25

ce de avantaje... hahaha

Vezi toate comentariile (24)
Comentează