FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

De ce a refuzat Steaua? Martinus speră la o echipă mai bună, dar cifrele sale sînt deplorabile! E sub Marius Croitoru

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2015 14:33

Mijlocașul ofensiv Quenten Martinus a refuzat categoric Steaua, recunoscînd totodată că-și dorește un transfer la o echipă mai puternică.

Dorințele fotbalistului de 24 de ani de la FC Botoșani sînt mărețe dacă stăm să analizăm cifrele statistice ale acestuia din perioada jucată la formația moldoveană.

Olandezul a marcat ultimul gol pentru moldoveni în luna octombrie a anului trecut, iar în 2015 a reușit doar o pasă de gol. Interesant este că, deși își dorește să îmbrace tricoul unei echipe mai mari decît Steaua, Martinus n-a reușit nici un gol și nici o pasă decisivă cu primele 5 clasate din Liga 1.

Venit în iulie anul trecut, mijlocașul și-a trecut în CV pînă acum doar trei goluri (cu Rapid, CSMS Iași și Oțelul) și cinci asisturi. Tot atîtea reușite are și colegul său Acsinte, care este fundaș.

Ca o comparație cu veteranii echipei din Moldova, Croitoru are trei goluri și șase pase de gol, iar Hadnagy a ajuns la 9 reușite și o pasă decisivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
qwerty007
qwerty007  •  23 Iunie 2015, 02:38

Chiar asa!!? Pai sa-l ia pe Croitoru atunci !!

manty_one
manty_one  •  23 Iunie 2015, 00:18

A refuzat-o, gata... sa continue sa joace la Botosani...Steaua nu are nevoie de jucatori cu if0se...fotbalisti in genul lui Martinus sunt cu duiumul,insa normal trebuie cautati,dar cine?la Steaua managementul e ca si inexistent..timpul trece transferuri i0c.. si parca vad ca o sa avem probleme inca din trurl 2..chiar as dori sa fim eliminati,doar ca sa-l vad pe *** ca sufera si poate ii vine mintea la cap,sa vada si el ca nu poti accede prea sus fara sa investesti..el vrea performante dar daca se poate fara bani!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mmvv80
mmvv80  •  22 Iunie 2015, 21:36

nimeni nu refuza Steaua , doar pe Jiji ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează