FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce continuă telenovela Dorin Rotariu? Se joacă la două capete!

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 23:21

Jucătorii lui Dinamo cred că în spatele episoadelor provocate de mijlocaş se află soţia lui Reghecampf, care încearcă să forţeze mîna lui Ionuţ Negoiţă.

Dorin Rotariu este impresariat de soţia lui Reghecampf, fapt ce i-a adus multe neplăceri fotbalistului în ultima vreme. Ultima ispravă a lui Roti a fost o poză în care apare la un eveniment monden alături de soţia lui Reghe, lucru ce l-a băgat definitiv în gura galeriei dinamoviste.

Surse din anturajul echipei din Ştefan cel Mare susţin că toată tevatura din jurul acestui subiect este orchestrată de impresar împreună cu părinţii jucătorului.

În vestiarul lui Dinamo circulă două variante, ambele cîştigătoare pentru impresar, care ar juca la două capete. Dacă jucătorul devine definitiv indezirabil în Ştefan cel Mare şi conducătorii îl scot pe "tarabă" spre vînzare, Steaua intră pe fir şi îl achiziţionează, în acest moment fanii fiind deja stîrniţi lui Roti.

Al doilea scenariu indicat de sursele GSP este cel în care patronul "cîinilor", Ionuţ Negoiţă, doreşte neapărat să-l păstreze pe jucător şi decide, ca să stingă toate conflictele şi să taie orice legătură cu impresarul nedorit, să achite clauza imensă de reziliere de 500.000 de euro: "În momentul semnării contractului, impresarul le-a promis părinţilor jucătorului că banii vor fi împărţiţi cu părinţii lui Rotariu în cazul în care se reuşeşte să i se forţeze mîna lui Negoiţă."

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dinamo campioană la penaltyuri
"Cîinii" au beneficiat în meciul cu Concordia Chiajna de două lovituri de pedeapsă, ambele transformate de Rus şi Cosmin Matei. Cele două lovituri de pedeapsă i-au propulsat pe cei din Ştefan cel Mare pe primul loc al clasamentului Ligii 1 la penalty-uri acordate. Astfel, Dinamo a beneficiat în acest sezon de 9 lovituri de pedeapsă, toate transformate. Podiumul este completat de Chiajna, cu 8 penalty-uri, de asemenea toate transformate, şi de Steaua, cu 8 lovituri de la punctul cu var, din care a obţinut doar 6 goluri.

"E fotbalist adevărat, trebuia să joace!"
Tatăl lui Dorin Rotariu, Ilie, s-a arătat deranjat de faptul că Flavius Stoican nu l-a utilizat pe mijlocaş în meciul de la Chiajna, considerînd că Roti este destul de puternic să suporte înjurăturile fanilor: "Nu contează că îl înjură tot stadionul. Poate să intre pe teren şi să fie cel mai bun. Dacă aş fi în locul lui Stoican, l-aş băga în teren, fiindcă e fotbalist. Eu am încredere în el", a declarat tatăl fotbalistului la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (145)
phenom_dinamo
phenom_dinamo  •  30 Aprilie 2014, 15:20

Andrei Cristea stelist =))))? Prietene, la finala cupei din Brasov, am stat langa Andrei Cristea in sectorul rezervat dinamovistilor si tot meciul, Cristea a suferit pentru Dinamo, asa ca termina cu aberatiile astea. Cat despre stelisti la Dinamo, ia verifica-i pe Nicusor Stanciu, Prepelita sau Parvulescu ;).

planetfun
planetfun  •  29 Aprilie 2014, 17:36
Postat de thebluestlion pe 29 Aprilie 2014, 12:16

Se joaca la trei capete, presa este al 3-lea, sunteti "da Dne sa nu se termine telenovela sa avem ce scrie".

n-am vazut pe nicaieri in presa ceva de amenintarile galeriei si daca e normal asa ceva ... mare atentie cum legitimati aceste amenintari !

protoss
protoss  •  29 Aprilie 2014, 15:10
Postat de thebluestlion pe 29 Aprilie 2014, 12:16

Se joaca la trei capete, presa este al 3-lea, sunteti "da Dne sa nu se termine telenovela sa avem ce scrie".

normal, la noi fatbalul este 50% mizerie si apoi ceva sport

Vezi toate comentariile (145)
Comentează