FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

De ce nu cumpără dinamoviştii bilete la derby? ”Lumea munceşte acum, în week-end se vor vinde”, susţine Moţi

Roş-albii nu se înghesuie să cumpere tichete pentru meciul de duminică seară, cu Rapid, de la ora 21:30, de pe DigiSport.
Roş-albii nu se înghesuie să cumpere tichete pentru meciul de duminică seară, cu Rapid, de la ora 21:30, de pe DigiSport.

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 11:11

Roş-albii nu se înghesuie să cumpere tichete pentru meciul de duminică seară, cu Rapid, de la ora 21:30, de pe DigiSport. "S-au vîndut în jur de 1.000 de bilete", au declarat oficialii din Ştefan cel Mare. Raporturile oficiale încă nu au apărut, de-abia la finalul zilei se va şti exact, dar cifra de mai sus este blîndă.

"Danciu" o dă pe Europa
Jucătorii lui Liviu Ciobotariu trăiesc iar momente de dezamăgire. Sînt, totuşi, pe primul loc, au meci important cu Rapid, dar fanii se ceartă între ei şi cu conducerea. Cosmin Moţi a declarat astăzi că el ştie de ce fanii nu se omoară cu firea să-şi cumpere acele bucăţi de hîrtie colorate în alb şi roşu: "Lumea munceşte, d-aia nu are timp să-şi ia bilet! În week-end se vor vinde mai multe, o să vedeţi, nu ne lasă suporterii la greu".

Veteranul Ionel Dănciulescu a fost mai sobru: "Înţelegem că suporterii sînt supăraţi pe noi că nu jucăm în Europa League. Mai ales că a venit şi eşecul de la Vaslui. Am avea mare nevoie de ei, întrucît e meci cu Rapid, e lupta dintre locul 1 şi locul 2 din clasamentul Ligii 1, se ştie că ai noştri pot pune o mare presiune pe adversar. S-a văzut şi cînd au fost 2.000 de oameni cu Oţelul, ne-au împins de la spate după înfrîngerea cu Vorskla şi am învins cu 2-1".

Cine face galerie?
Din discuţiile pe forum-urile dedicate lor, suporterii au transmis că au de gînd să boicoteze meciul. Măcar o parte dintre ei. Prin proteste împotriva acţionarilor Badea. Borcea şi Săvulescu. Altora le este lehamite de Dinamo. Alţii preferă să vadă meciul la TV, preferînd comoditate. Sînt destul de mulţi fani care afirmă că trebuie umplut stadionul duminică seară, însă de văzut dacă aceştia vor pune în practică mesajele mobilizatoare, mai ales că nu se vede din vînzarea tichetelor acest lucru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
maccarone2006
maccarone2006  •  17 Septembrie 2011, 01:06
Postat de intrusul55 pe 16 Septembrie 2011, 18:08

Care dinamovisti? Rapid o sa-i faca de ras din toate punctele de vedere

Dispari de aici,ratatule... Nu ti-a fost indeajuns injuratiire si jignirile pe care le-ai primit? Esti mai prost decat imperator

mihaienache
mihaienache  •  16 Septembrie 2011, 18:14

motii stadionul o sa fie plin daca va aduceti voi familiile...epavelor daca nu apasa butelie pe butoane retrogradati

intrusul55
intrusul55  •  16 Septembrie 2011, 18:08

Care dinamovisti? Rapid o sa-i faca de ras din toate punctele de vedere

Vezi toate comentariile (18)
Comentează