FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce nu-l mai vor arabii pe Laurenţiu Reghecampf » Detalii incredibile despre revenirea la Steaua

Laurentiu Reghecampf a cîștigat două titluri cu Steaua, foto: GSP
Laurentiu Reghecampf a cîștigat două titluri cu Steaua, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 15:36

Rezultatele slabe, dar şi plecarea lui Mihai Pintilii l-au făcut pe Laurenţiu Reghecampf să nu îşi mai dorească să continue şi din sezonul viitor în Arabia Saudită.


Se vorbeşte tot mai multe de o revenire a antrenorului în România, la Steaua, acolo unde a obţinut două titluri de campion al României.

Pe lîngă aceste două motive, Reghe a mai fost deranjat de o reacţie a şefilor.  
Conducerea lui Al Hilal e supărată, pe lîngă lipsa rezultatelor, de comportamentul nevestei antrenorului.

Prinţul Khalid bin Mansour, unul dintre şefi, a declarat în presa saudită că Anamaria "se poartă în ultima perioadă de parcă ea ar conduce clubul Al Hilal!".

Soţia-impresar s-a implicat în iarna aceasta în transferul-vedetă al arabilor, Giorgios Samaras, ca şi în tranzacţiile pe care le-a realizat Steaua: Tamaş, Guilherme, Ţucudean au venit cu Ana pe post de director sportiv al campioanei.

Citeşte şi ediţia tipărită şi digitală a Gazetei Sporturilor mai multe detalii importante despre mutarea pregătită de Steaua pentru vară.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
bamse1901
bamse1901  •  07 Februarie 2015, 11:05

vai! cum? MARELE ANTRENOR rEGH, EL Cel care dorea sa antreneze atat nationala cat si echipa campioana a Romaniei, EL care este cel mai bun din Romania? cum este posibil asa ceva? nu-mi vine sa cred ochilor, EL care este Cel mai ce.......

plischi
plischi  •  07 Februarie 2015, 10:07

'aceste cluburi uriase"... nici sa rid nu pot!

widoqq
widoqq  •  07 Februarie 2015, 09:06

Fara valiza lui Becali sotul sotiei nu stie sa obtina rezultate!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează