FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - URZICENI 3-1

DE CE NU MERGE DEFENSIVA LA DINAMO? 8 fundaşi centrali rulaţi de Andone!

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 15:16

Nu există meci în care apărarea lui Dinamo să nu fie surprinsă, asta deşi Ioan Andone exersează obsesiv la antrenamente cu fundaşii săi. "Facem exerciţii în apărare de am ajuns să le visăm, însă în meciurile oficiale parcă ni se şterge din minte tot ce am acumulat în săptămîna premergătoare partidei", zic fotbaliştii. O cauză a deselor erori este şi lipsa omogenităşii, în acest sezon fiind utilizaţi nu mai puţin de opt stoperi: Moţi, Grigore, Garat, Goian, Diabate, Scarlatache, Găman şi Mehmedovici.

Ultimul episod s-a consumat chiar la partida cu Unirea Urziceni, cînd Găman şi Mehmedovici au făcut pentru prima dată pereche în apărare. S-au descurcat bine pînă la golul lui Mihalcea, cînd nu s-au sincronizat, iar sîrbul a uitat să iasă la ofsaid, păstrîndu-l în joc pe atacant. Cei doi jucaseră împreună doar la echipa secundă, în înfrîngerea cu Concordia Chiajna (0-3).

Cu Oţelul, vor revenii titularii de drept: Moţi şi Dragoş Grigore. De altfel, Ando chiar a încercat în 2011 să închege o formulă stabilă în apărare, cei doi făcînd cuplu în cinci din cele şapte partide disputate. "Sînt mulţumit de Găman şi de Mehmedovici, i-am ţinut în ritm la echipa a doua. Sînt bucuros că Ersin a şi marcat, nici nu mai ţin minte de cînd nu mai înscrisesem şi noi în urma unui corner. Iar Găman ne-a salvat la 2-1, cînd scăpase Rusescu singur", a spus Ioan Andone.

Evoluţiile celor opt în acest sezon
Fotbalist Meciuri / Minute jucate
Cosmin Moţi 22 / 1.836
Dragoş Grigore 13 / 1.160
Zie Diabate 10 / 855
Juan Pablo Garat 10 / 659
Adrian Scarlatache 8 / 615
Valerică Găman 3 / 270
Lucian Goian 2 / 180
Ersin Mehmedovici 2 / 97
* Au fost luate în calcul doar partidele din Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  15 Aprilie 2011, 11:51

cat timp e dantuitorul moti pe teren nici nu va avea aparare !

aldo_m
aldo_m  •  14 Aprilie 2011, 20:13

apararea nu merge pt ca ando nu stie sa-i puna in teren ,fundasii lui dinamo nu se dubleaza nu PRIVESC DE UNDE VINE MINGEA SI UNDE POATE AJUNGE ,NU ANTICIPEAZA ,fundasii lui dinamo se reped GRAMADA PE ATACANT LASANDU-I LIBERI PE ALTII, asta e de cascadorii rasului DAR ASA SE INTAMPLA MECI DE MECI SI ANDO NU VEDE ACEASTA CHESTIE BANALA SAU SE FACE CA NU VEDE sau fundasii lui dinamo au cel mai mic coeficient de inteligenta din toti cei care sant fundasi in liga 1 ,atacantii lui dinamo nu vin cu fundasii adversi cand acestia urca -BANALITATI DE DOI LEI pe care ando nu le vede sau nu le spune

Vezi toate comentariile (2)
Comentează