FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI DOLCESPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

De ce Ogăraru nu e Rădoi » Motivul incredibil pentru care Becali s-a supărat pe fostul fundaş

Momentul care l-a enervat pe Gigi: Ogăraru nu ține bannerul pro-Becali
Momentul care l-a enervat pe Gigi: Ogăraru nu ține bannerul pro-Becali

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 aprilie 2013 17:26

Gigi a mărturisit ieri că fostul căpitan va fi secund al Stelei, apoi "principal", pe cînd fundaşul dreapta are porţile închise în Ghencea.

Becali iartă, dar nu uită! Patronul roş-albaştrilor a deconspirat ieri de ce George Ogăraru n-a fost şi nu e dorit înapoi în Ghencea, cu toate că-i un stelist convins: "Uite, mă întîlnesc cu băiatul şi aici, la biserică, în Pipera, duminică de duminică, îl salut, îi dau mîna, dar nu pot să uit gestul lui de acum cîţiva ani. Toată echipa a venit cu un banner pe teren, la un meci, cînd eram eu închis, iar pe steagul ăla scria un mesaj de susţinere pentru mine. Ogăraru n-a pus mîna, n-a vrut el să ţină! Bine, tată, asta e, nu vrei, nu te pot obliga. Dar nici nu mă poţi obliga să te iau la Steaua! Şi n-o să fie niciodată la Steaua".

La polul opus e finul Mirel Rădoi, căruia i s-a pregătit următoarea carieră: "Cînd va termina cu fotbalul, la arabi, are uşa deschisă la Steaua. Mai întîi, antrenor secund, să înveţe repede meserie, după care trece «principal». E un băiat deştept, devotat, o să fie bun şi ca tehnician".

"Nu sînt supărat pe nimeni, nu forţez pe nimeni să facă anumite chestii, dar, normal, ca orice om, ţin la cei care îmi sînt devotaţi, mai ales în momentele grele din viaţă" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Cînd voiau unii să mă declare persona non-grata, Rădoi şi Dică au venit şi mi-au zis că dacă se întîmplă astfel, ei nu vor mai juca pentru Steaua în cupele europene!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ŞTIRI DESPRE STEAUA - PETROLUL:

Vin 6.000 de ploieşteni
Prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea, a precizat ieri că aproximativ 6.000 de fani ai "lupilor" vor face deplasarea la Bucureşti. 2.500 de dintre aceştia vor ajunge în Capitală cu trenul în Gara Obor. Costurile pentru închirierea garniturii feroviare, circa 30.000 de lei, sînt suportate de către clubul ploieştean şi de către ultraşi.

Ediţie specială pe GSP TV
Imediat după finalul partidei de pe Arena Naţională, Costin Deşliu aşteaptă telespectatorii pe GSP TV, cu o ediţie specială a emisiunii Meciul Zilei. Primele interviuri cu jucătorii, reacţiile celor doi antrenori, plus toate fazele controversate vor fi analizate în direct. Derby-ul rundei va fi transmis în direct de Antena 1 şi DolceSport 1.

Se vede în Bundesliga
Într-un dialog cu suporterii intermediat de DolceSport, Reghecampf a declarat că se simte pregătit să antreneze în Germania: "Cu siguranţă aş face faţă, nu cred că ar fi o problemă. În momentul în care pregăteşti Steaua şi ai asemenea rezultate, nu cred că e mare diferenţă să antrenezi Borussia Dortmund sau Bayern Munchen".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
liviuvarciu
liviuvarciu  •  22 Aprilie 2013, 18:12
Postat de lupu68 pe 22 Aprilie 2013, 14:42

George Ogararu este un tip extraordinar, dar a fost influentat in mod negativ de scursurile de la Peluza Sud, din cauza carora astazi avem cu doua titluri mai putin. TERORISTI MARSAVI DE LA AISS, SA NU CREDETI CA AM UITAT CE I-ATI FACUT STELEI!

Prietene milog ce vizionezi gratis meciurile Stelei afla ca in AISS majoritatea membrilor isi castiga existenta prin mijloace proprii tradus pentru tine ( salarii, afaceri sau burse de studenti). E greu pentru tine si o mare parte din nord sa intelegi cum e sa fii liber, cum e sa nu mai ai ochii atintiti tot meciul spre loja. Uneori a fi terorist nu e neaparat un lucru rau, uneori a fi partizan cu raul poate fi fara scapare.

lupu68
lupu68  •  22 Aprilie 2013, 14:42

George Ogararu este un tip extraordinar, dar a fost influentat in mod negativ de scursurile de la Peluza Sud, din cauza carora astazi avem cu doua titluri mai putin. TERORISTI MARSAVI DE LA AISS, SA NU CREDETI CA AM UITAT CE I-ATI FACUT STELEI!

simohayha
simohayha  •  22 Aprilie 2013, 14:41

Mai mult , multi membri sunt realizati, cu afaceri stabile si prospere, absoventi sefi de promotie in Politehnica si Universitate, bursieri in strainate, altii cu 2-3 licente, etc. Da, mai sunt si oameni saraci, dar cu onoare si verticalitate, fidelei Stelei 1986. Steaua suntem noi , nu cei care se pregatesc sa intinda mana la Palat!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează