FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De cine s-a luat Andone după înfrângerea cu CS U Craiova: "Prea multe greșeli acolo" » Cum comentează o posibilă plecare de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 23:04

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, dă vina pe apărare pentru înfrângerea de la Craiova, scor 1-2. Tehnicianul crede că următorul meci poate fi decisiv în vederea calificării în play-off. 

"A fost un meci deschis. Am dat de o echipă superofensivă. Din păcate am plecat fără puncte. Avem valoare, din păcate punctele ne ies printre degete. Mereu spun că trebuie să nu mai facem greșeli, dar degeaba.

Multe greșeli în apărare. Organizarea defensivă a lăsat de dorit. Corbu cred că a fost cel mai bun din apărare. Meciul cu Pandurii e decisiv, pentru că altfel playofful e în pericol . Gnohere a ratat destul de mult. A dat totul.

Nu suntem destul de concentrați. Acum nu mai e vina nimănui. Sunt multe greșeli în apărare. Greșelile ne costă. Nu i-am auzit pe suporteri să vorbească de demisie, doar câțiva olteni care făceau glume", a zis Andone la Digi.

...despre plecarea de la Dinamo: "Am un contract valabil pe două sezoane. Este totul valabil și există o clauză de reziliere și tot ce trebuie. Dacă nu termin pe primele două locuri, plec singur, altfel nu este nici o problemă". 

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (28)
itrobert
itrobert  •  18 Octombrie 2016, 06:48

Bai Ando, eu te intreb de la obraz: Tie nu ti-e rusine? Inteleg ca ai un patron calic si pesedist, dar ai stiut asta cand ai batut palma cu el... Echipa e pe mana ta, tu ai decis ce jucatori sa vina si cine sa plece... Tu l-ai trimis pe baiatul alal la echipa a doua fara sa ai inlocuitor mai bun... Astea ar fi argumentele mele si repet intrebarea acum: Tie chiar nu ti-e rusine?

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  18 Octombrie 2016, 06:35

Nu jucăm nimic , indiferent cu ce echipă jucăm ,ne băgăm cu fundul în poartă.nu se poate să fiim dominati de toate echipele,de parcă am fi o echipă oarecare!

427951077389201
Mihai Tanase  •  18 Octombrie 2016, 06:34

Ando sa stea linistit , recordul sau este de sapte meciuri la rand pierdute pe banca lui Dinamo , acum are doar trei , ceea ce ar trebui sa-i linisteasca pe suporterii dinamovisti .Aseara am vazut de ce Branescu nu joaca in Italia .Slab de tot baiatul , amandoua golurile sunt ale lui .Si Rotariu a fost foarte slab.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează