FOTBAL  »  Superliga  »  MITICĂ LA BRUTĂRIE

De la brutărie la poezie » Noul mesaj al suporterilor: "Rîu, răţuşcă, rămurică - M, Mitică, mititica"

Inspiraţia dinamoviştilor a fost debordantă // Foto: Raed Krishan (Tg. Jiu)
Inspiraţia dinamoviştilor a fost debordantă // Foto: Raed Krishan (Tg. Jiu)

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 09:18

Fanii dinamovişti au continuat aseară protestul la adresa conducătorilor LPF şi FRF, mergînd tot pe idei ironice. N-au mai fost însă cenzuraţi.

Sloganul serii de la Tîrgu Jiu a fost "R - răţuşcă rămurică, M - mitică mititica". A fost cearşaful de deschidere al celor 200 de dinamovişti prezenţi în Oltenia. Era minutul 10, se deschidea balul în peluză. Băieţii l-au dat jos, fără să le ceară nimeni, forţele de ordine erau uşor amuzate. N-au reacţionat nici la un mesaj morbid, care făcea trimitere la crimele recente dintr-un coafor bucureştean! A urmat un alt banner, cu tentă socială, "Exprimarea interzisă, Constituţia mai există?".

Toate au scăpat de cenzura "oficialilor", chiar au fost arborate pe gard. Ordinul "de sus" a fost să nu fie oprite spre a fi afişate dacă nu conţin mesaje obscene şi incitante la violenţă. Ironice, OK. Astfel că, pînă în pauză, s-a mai copt unul: "10 ani pentru Naşul mare!". Şi forţele de ordine au ajuns să aibă bannerele lor. Aseară, chiar la alinierea echipelor, înainte de meci, au afişat mesajul: "Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj promovează campania "«Alege să fii fair-play»".

Vivat Ştiinţa!
În sectorul peluzei ocupate de către spectatorii gazdelor au fost aseară şi cîteva zeci de fani ai Universităţii Craiova. Cum bannerele sînt noul trend în materie de show pe arene, suporterii au pus şi ei unul imens pe care scria: "Prezenţi pentru Craiova, Ştiinţa trebuie să renască!". Mesajul a apărut după cele ale roş-albilor. Dar a fost dat jos destul de rapid.

Spune-le şi tu lui Dragomir şi Sandu de ce nu-i mai vrei în fruntea fotbalului românesc!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
wilder
wilder  •  11 Martie 2012, 14:15

A mai fost un banner misto,ceva cu mitica si sandu la coafor.

tzii
tzii  •  11 Martie 2012, 12:50

10 ani pt nasul mare!!!!!!!!!

axl_41
axl_41  •  11 Martie 2012, 10:58

La puscarie! Mitica la puscarie! La puscarieeeee! Si Sandu la puscarie!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează