FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA 0-0

De la Cârţu, cu dragoste! :D Fotografia începutului de 2015 a fost oferită la finalul meciului CS U Craiova - Steaua

Marius Avram nu doar că nu s-a opus gestului lui Cârţu, însă l-a şi ajutat pe antrenorul oltean, aplecîndu-se un pic
Marius Avram nu doar că nu s-a opus gestului lui Cârţu, însă l-a şi ajutat pe antrenorul oltean, aplecîndu-se un pic

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 22:58

Deşi înainte de meci a criticat violent delegarea lui Avram, după joc Sorin Cârţu l-a pupat pe chelie pe "centralul" bucureştean, cel care refuzase Stelei un penalty în prima repriză.

Sorin Cârţu a avut două stări diametral opuse la adresa arbitrului meciului cu Steaua. Înainte de meci a suspicionat alegerea CCA. "Ăsta e fiul unuia care e prieten cu Argăseală. Steaua mai ştie să cîştige şi altfel la Craiova decît venind cu arbitri din Bucureşti?", a spus tehnicianul.

După meciul de duminică însă, în care Avram şi brigada sa au avut două erori majore pro Craiova - Adi Popa a fost oprit eronat pe motiv de ofsaid după ce a scăpat singur cu Bălgrădean, plus un penalty neacordat la faultul lui Brandan asupra lui Varela - Cârţu a avut un gest prin care a şocat. După ce i-a strîns mîna lui Avram, l-a pupat pe chelie, spre stupefacţia colegilor de brigadă ai arbitrului din Capitală.

Precum Blanc şi Barthez!
Gestul lui Cârţu e aproape identic cu cel pe care îl făcea Laurent Blanc, fostul mare căpitan al naţionalei Franţei, înaintea meciurilor de la CM 1998 şi CE 2000.

Actualul antrenor al celor de la PSG îl pupa pe chelie pe portarul Fabien Barthez, ritual care le-a intrat în rutină şi care s-a dovedit extrem de norocos, Franţa cîştigînd atît Mondialul desfăşurat pe teren propriu, cît şi titlul continental.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
addumi
addumi  •  03 Martie 2015, 16:38

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected]

black_stone
black_stone  •  03 Martie 2015, 15:25

Ti-am spus sa scoti capul din G.A.O.A.Z.A LUI mTITELU SI SA-I MAI FACI DIN CAND IN CAND O F.E..L.A.T.I.E ...DAR TU NIMIC...

darkdark
darkdark  •  03 Martie 2015, 15:17
Postat de black_stone pe 03 Martie 2015, 14:50

Ramai tu cu fc litera"u" s.a -2002...sau cum ii mai spune acum fc ....2015...si noi cu cs universitatea craiova.Fiecare are dreptul sa aleaga dupa cum il taie capul.

Si al fel fiecare are dreptul sa se p-i-s-e pe ce echipa vrea; eu am ales mizeria patronata de PSD prin Rotaru :)))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează