FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De la ruşi vin banii » Dorinel Munteanu o poate îmbogăţi pe Dinamo: vrea să transfere un jucător din Ştefan cel Mare

Matei a semnat cu Dinamo în ianuarie 2012 din postura de fotbalist liber de contract
Matei a semnat cu Dinamo în ianuarie 2012 din postura de fotbalist liber de contract

Articol de - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 20:01

Dorinel Munteanu insistă pentru transferul lui Cosmin Matei la Kuban Krasnodar, "cîinii" urmînd să se aleagă cu 1,5 milioane de euro.

Dinamo aduce doar jucători liberi de contract, dar vrea să încaseze milioane de euro pe fotbaliştii săi. Şefii susţin că există discuţii pentru plecarea cîtorva dintre actualii titulari, cei mai curtaţi fiind Marius Alexe, Cristian Bălgrădean şi Cosmin Matei.

Ultimul ar putea părăsi cel mai repede Ştefan cel Mare. Mijlocaşul dreapta de 21 de ani este preferatul lui Dorinel Munteanu, actualul antrenor al lui Kuban insistînd pentru aducerea lui Cosmin la Krasnodar. "Cîinii" vor 2 milioane de euro în schimbul lui Matei, dar ruşii, deşi au buget nelimitat de transferuri, nu vor să arunce cu banii şi sînt dispuşi să ofere maximum 1,5 milioane de euro.

"Neamţul" i-ar dori şi pe Alexe şi Dragoş Grigore, pe listă apărînd şi Kehinde Fatai, de la Astra, atacant pe care giurgiuvenii solicită două milioane de euro.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cosmin Matei, conform site-ului specializat transfermarkt.de

5 goluri şi două pase decisive a contabilizat Matei în cele 28 de partide jucate pentru Dinamo în acest sezon

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

L-au convins pe Rotariu să rămînă
După mai multe săptămîni în care Dorin Rotariu a fost ca o minge de tenis între Vaslui şi Dinamo, conducerea "cîinilor" a reuşit să se pună de acord cu Poli Timişoara. Mijlocaşul de 17 ani a semnat cu "cîinii" un contract pe cinci sezoane, timp în care va cîştiga 2.000 de euro lunar. Marian Iancu, cel care deţinea drepturile federative ale lui Rotariu, va încasa jumătate din viitoarea sumă de transfer a lui Rotariu de la Dinamo.

Îl vor pe Zaharia
Dinamo îl vrea pe Alexandru Zaharia de la Oţelul, fotbalistul de 23 de ani fiind transferat în iarnă de la Severin. Mijlocaşul stînga mai are contract cu gălăţenii pînă în 2016, iar "cîinii" speră ca acesta să devină liber de contract, avînd informaţii că fotbalistul este neplătit de aproape 4 luni! "Le mulţumesc celor de la Dinamo dacă sînt interesaţi de mine, respect Dinamo, dar eu mai am contract cu Oţelul pînă în 2016 şi vreau să-l onorez", a spus Zaharia.

Fatai jr, nereţinut
Dinamoviştii l-au avut în teste pe fratele lui Kehinde Fatai, golgeterului Astrei. Taiye Fatai, mijlocaş la închidere, în vîrstă de 21 de ani n-a impresionat însă deloc. "Pasa şi apoi se uita în altă parte, n-avea treabă cu jocul", au spus roş-albii. În urmă cu doi ani, jucătorul a fost operat la inimă din cauza unor complicaţii. Iar vara trecută a fost refuzat de Botoşani.

Trial cu puşti
Gheorghe Mulţescu lucrează şi sîmbăta în vacanţă. Azi, de la ora 11:00, în Ştefan cel Mare, antrenorul va urmări la lucru mai mulţi fotbalişti liberi de contract, printre care şi cîţiva tineri pentru echipa secundă a clubului. Mulţescu s-a orientat şi către doi jucători de 17 ani, de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş: Marius Bărăbaş, fundaş stînga, şi Laurenţiu Rotea, mijlocaş central.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (22)
vasile_89
vasile_89  •  15 Iunie 2013, 18:51

Sincer Matei ii cel mai bun jucator roman la ora actuala dedeparte ,el cu Maxim ,pacat ca nationala ii oarba cu el . Cu un pic de antrenament si dedicare pate juca fara probleme la o echipa precum Valencia sau Atletico . Ii un jucator exceptional ca si talent ,nu ii el de Rusia la ciobanii aia ,fotbalistic vorbind.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  15 Iunie 2013, 12:24
Postat de uefa pe 15 Iunie 2013, 10:52

de la Dinamo, singurul pe care as oferi mai mult de 800 de mii de euro e Alexe. e un fotbalist decent. nu prieten cu fotbalistii precum restul. si mai imi place si Luchin. ala merita cel putin 500 de mii. ca fundas central ar putea mult.

tu esti prea ratat si vb cu un copil abuzat sexual .

adimutu14
adimutu14  •  15 Iunie 2013, 11:08

Ar fi un transfer bun pentru Matei, Kuban e o echipa in crestere, calificata in Europa si eu cred ca s-ar acomoda repede acolo. L-am luat gratis, sa il dam cu 2 milioane ar fi ceva super, doar ca pierdem un jucator de valoare daca pleaca...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează