FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

De la Vali fără număr! Crețu a încercat din nou "specialitatea casei", fault în careu și penalty pentru Steaua, dar Găman n-a arătat punctul cu var

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Un nou meci cu Steaua pentru Gaz Metan, un nou motiv pentru Valentin Crețu să iasă în evidență.

Fundașul medieșean a fost iar în centrul atenției, în minutul 6, atunci când a pus mâna stângă pe ceafa lui De Amorim și l-a împins în careu! "Amorim face ce trebuie să facă, se bagă în fața lui Crețu și e penalty clar!" a fost concluzia expertului Dolce Sport, Basarab Panduru.

"Dacă există împingere, e penalty!", spune și Cristi Balaj. Doar că nu aceeași părere a avut-o și "centralul" George Găman, care a lăsat jocul să continue, chiar dacă jucătorii și oficialii de pe bancă protestau vehement.

Meciurile cu Steaua în care să greşească sunt specialitatea casei pentru Crețu! În turul acestui sezon acesta a fost eliminat după ce le-a pus mingea pe var steliștilor de două ori. Prima oară în minutul 53, la scorul de 1-0 pentru Mediaș, atunci când l-a atacat urât din spate pe Adi Popa. Intervenţia a fost de penalty clar, fault din spate, Vali s-a oprit cu ambele picioare pe gambele adversarului, doar că execuția a fost ratată de Boldrin.

Fundașul n-a renunțat și a recidivat în minutul 71, atunci când l-a faultat pe De Amorim, exact la marginea careului, și a încasat cel de-al doilea cartonaș galben, fiind eliminat! "Mi-a luat faţa și a intrat în mine, a forţat faultul ca să iau al doilea cartonaș. A profitat, asta e...", explica jucătorul de 28 de ani.

Eliminarea din tur nu e prima pentru Crețu. A mai fost eliminat într-un meci cu Steaua. În 2012, la debutul lui Reghecampf pe banca roș-albaștrilor, Vali a luat "roșu" și steliștii au câștigat cu 1-0.

3a fost nota pe care Gazeta Sporturilor i-a acordat-o lui Crețu pentru prestația din meciul tur cu Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
929371553813840
Robin Gene  •  27 Februarie 2017, 14:16

Mafia din arbitraj.Acest meci trebuia sa se termine egal,dar nicidecum cu victoria Gazului.Gaman este craiovean.Trebuia sa aiba grija de echipa de suflet.Cine face delegarile este capul Mafiei din arbitrajul romanesc.Unde este DNA!?.

1000178413349421
Adrian George  •  27 Februarie 2017, 09:47

sunteti jalnici daca voi aici vedeti penalty...eu nu suport genul asta de jucatori care sunt la 10 m de poarta simt o atingere si se arunca pe jos cu sanse minime de a primi penalty...acolo pampalau lu fcsb intra cu mingea in poarta daca nu vedea piscina..dar astai liga 1 o batjocura..si sincer au si cel mai prost antrenor..ghnoere avea sanse sa dea gol si daca juca intr-un picior ..dar tanase...e mai praf ca celalalt tanase...becali ar trebui sa renunte la denumeasca echipa FC.CIRC

zizu
zizu  •  27 Februarie 2017, 09:13

barboianu 2!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează