FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMANIA

De mîine, bilete pentru Dinamo - Steaua. Fanii nemulţumiţi că au stat azi degeaba în faţa stadionului

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2010 00:00

Chiar dacă anunţaseră iniţial că biletele pentru derby-ul Dinamo - Steaua vor fi puse în vînzare în această dimineaţă, acest lucru s-a amînat cu o zi. Problema a apărut la DVD-ul cu Cornel Dinu, care trebuia să fie vîndut împreună cu biletul de meci, însă discul nu a fost făcut în timp util, de aceea s-a renunţat la această idee pentru moment.

Biletele vor fi scoase în vînzare mîine dimineaţă, de la ora 10:00, iar preţurile acestora urmează să fie stabilite în această seară.

Suporterii au fost dezamăgiţi, întrucît ştiau că îşi pot procura bilete în această dimineaţă. Cîteva zeci au aşteptat în faţa caselor de bilete pînă cînd un angajat al clubului le-a transmis că acestea se vor putea achiziţiona începînd de marţi.

"Ne ceartă pe noi că nu venim la stadion, dar uite ce ne fac! Ne pun pe drumuri degeaba!", a spus unul dintre suporteri.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
alingeorgian
alingeorgian  •  11 Octombrie 2010, 16:23

Azi am fost in Stefan cel Mare tocmai din Militari, special sa-mi iau bilete si m-am dus degeaba. Maine sper sa ca in sfarsit sa puna biletele la vanzare!!! FORZA DINAMO!!! TOTI CAINII LA STADION!!! MOAARTEEEEEE OILOOOR!!!

ceasornicarul
ceasornicarul  •  11 Octombrie 2010, 16:16

Ne mai miram de ce suntem unde suntem, adica la coada, atat in privinta conducerii cat si a unor jucatori si mai ales a antrenorului. RUSINE, LIPSA DE RESPECT PENTRU FANI.

lombard
lombard  •  11 Octombrie 2010, 16:12

Va asteapta Ciobanu la stana dupa meci sa va dea branza cu telemea!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează