FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De vînzare în Asia » Stoica şi Pătraşcu sînt urmăriţi de scouteri din China şi Coreea de Sud

9 meciuri a bifat Bogdan Pătraşcu în acest sezon pentru roş-albi, în Liga 1
9 meciuri a bifat Bogdan Pătraşcu în acest sezon pentru roş-albi, în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 21:03

Scouteri din China şi Coreea de Sud sînt prezenţi în Antalya şi îi vor urmări pe Dorel Stoica şi Bogdan Pătraşcu în vederea unui transfer.

Dinamo plănuia să se despartă în această iarnă de Dorel Stoica (33 de ani) şi de Bogdan Pătraşcu (32 de ani), amîndoi aflaţi în ultimele şase luni de contract, dar momentan nu a fost adus nici un mijlocaş central! Tratativele cu Joao Alves au eşuat, iar negocierile cu Takayuki sînt anevoioase.

În aceste condiţii, unul dintre cei doi va continua cu roş-albii. Mai degrabă Dorel Stoica, după cum au hotărît şefii şi staff-ul tehnic. Asta dacă nu va sosi o ofertă bună din zona asiatică. Atît Pătraşcu, cît şi Stoica sînt curtaţi de mai multe echipe din Liga 1, toate dorindu-i doar liberi de contract. Dinamo are însă şi cîteva variante pe bani pentru cei doi, din China, Coreea de Sud, dar şi din zona arabă, care s-ar putea concretiza chiar în Antalya.

1 gol a marcat Dorel Stoica pentru Dinamo în cele 7 partide jucate în Liga 1

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ultimul asalt la Anderson
Surse autorizate susţin că Nicolae Badea a plecat ieri în Portugalia pentru a negocia direct cu şefii Vitoriei Guimaraes pentru mijlocaşul Joao Alves şi fundaşul stînga Anderson Santana. Altfel, Luisinho, 26 de ani, de la Pacos Ferreira, este şi el o variantă, acesta fiind lăudat de agentul Marcel Popescu: "Luisinho este mai ofensiv decît Anderson Santana, seamănă cu
Alvaro Pereira ca joc. Este un fundaş stînga care urcă foarte mult, este şi tehnic".

Pulhac la regim
În Antalya, Cristi Pulhac trebuie să tragă tare şi să ajungă la greutatea optimă. Revenit din vacanţă cu surplus de kilograme, fundaşul stînga de 27 de ani a fost trecut pe salate şi piept de pui, plus antrenamente istovitoare, pentru a reveni la greutatea optimă. Pînă cînd începe campionatul, Pulhac trebuie să fie apt sută la sută, întrucît va fi titularul postului de fundaş stînga. Cristi a pierdut tot turul din cauza unei leziuni fibrilare în zona inghinală.

Dinamo vizează doi portughezi
Roş-albii ar putea aduce doi fotbalişti din Portugalia în vară, în cazul în care echipa va cîştiga campionatul. Tony (31 de ani), fundaşul dreapta care a jucat la CFR, şi Joao Paulo Andrade (31 de ani), stoper şi mijlocaş la închidere, în trecut la Rapid, ar putea ajunge în Ştefan cel Mare din vară. "Sînt şanse mari ca Tony şi Andrade să se întoarcă în Liga 1 din vară, dacă Dinamo lua titlul, cei doi ar fi fost jucătorii lor", a spus agentul Marcel Popescu la Fanatik Show.

Inbox:
- Ioan Becali crede că transferul lui Joao Alves a picat din cauza agentului Marcel Popescu: "În România sînt agenţi la a treia sau a patra mînă. Marcel Popescu e ca ăla care cumpără roşii de la Coşereni, ajunge la Voluntari şi apoi le vinde la Piaţa Floreasca!".
- Dinamoviştii au făcut ieri primul antrenament pe tărîm turcesc, Liviu Ciobotariu are programate pentru astăzi două şedinţe de pregătire.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
duta_dd
duta_dd  •  23 Ianuarie 2012, 08:47

stoica poate fi pastrat ca rezerva la o rezerva. dar asta implica sa luam si un jucator bun pe acel post...

sdoru
sdoru  •  23 Ianuarie 2012, 08:28

pE PATRASCU SI STOICA AR TREBUIE LASATOI SA PLECE SI GRATIS!!!!!!!!!!!!!iar la vara sa ii urmeze danciu si munteanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sdoru
sdoru  •  23 Ianuarie 2012, 08:23

Acum marele jiovani sa ne scuteasca de lectiile lui despre impresariat!!!!!Suntem satui de smecheriile lui si stim ca el vrea sa detina suprematia la transferuri la Dinamo!!!SA SPERAM CA LUI BADEA I-A AJUNS FIGURA PE CARE A PATIT-O DINAMO LA BISTRITA CAND JIOVANI A TRIMIS UNII JUCATORI LA BUCURESTI SI NU IN TEREN SA JOACE!!!!tot sperand as vrea ca Badea sa ii aduca pe cei doi portughezi la Dinamo sa moara de ciuda borcea si jiovani!!!ps.ce a facut marele borcica de cand a venit in Romania,pt Dinamo?s-a bucurat jiovani care a si recunoscut ca odata cu venirea lui borcica doar cu samsarii se vor face transferuri si uite ca in prima faza nu au venit portughezii!BORCEA=CIRC+FUMIGENE+MINCIUNI!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează