FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Debut în antrenorat » Pe cine a numit conducerea lui Dinamo ca interimar

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 15:10

Conducerea lui Dinamo s-a mişcat repede după despărţirea de Flavius Stoican şi l-au numit pe Ionel Dănciulescu ca antrenor principal.
Fostul atacant se află la prima experienţă ca antrenor şi va asigura interimatul pînă în iarnă, potrivit surselor Gazetei Sporturilor.

Dănciulescu va păstra staff-ul lui Flavius Stoican, cu Dorin Mateuţ antrenor secund. Cornel Dinu se va implica şi el în pregătirea echipei şi il va ajuta cu sfaturi pe Danciu-Gol.

S-a ajuns la această variantă pentru că oficialii dinamovişti nu au ajuns la un acord cu Claudiu Niculescu, iar antrenorul este dorit şi de Petrolul, iar Ionuţ Chirilă nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Jucătorii au primit foarte bine numirea lui Dănciulescu ca antrenor, deoarece el cunoaşte cel mai bine realitatea lotului si nu de puţine ori a intrat la joc cu fotbaliştii. Aceştia sînt de părere că Danciu şi Mateuţ reprezintă cea mai bună soluţie.

Din iarnă se va decide dacă Ionel Dănciulescu va continua ca oficial al clubului sau va rămîne în funcţia de antrenor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (125)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:06
Postat de luker pe 13 Noiembrie 2014, 22:03

Era cap paci sa dam de Niculescu. Eu zic ca e mai bine asa. Stoican era praf. Cu lotul asta, cu strabilitatea financiara de la club, cu atat de multi jucatori tineri si de viitor, ar trebui sa fim in primele 3 echipe din Romania. Tineri (Filip, Nedelcearu, Gavrila, Rotariu, Serban, chiar si Lazar, Fai si Matei) / ne-ar mai trebui si ceva jucatori cu experienta.

just si agree all. sper ca dinamo sa isi revina repede si sa inceapa cu adevarat sa joace mai calm, mai asezat, mai putin precipitat, era Cap de Ciment a fost una paguboasa asupra mentalitatilor jucatorilor. un autentic antrenor dinamovist cum e Danciu le poate insufla o cu totul alta stare de spirit. dar nu ca agitatul ala de CAp de Beton ! ci calm, cu chibzuinta, cu inteligenta, cu vointa !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:04

wellcome Danciule ! wellcome in iarba, bineinteles ! sa dea Dumnezeu sa ai si ca antrenor o cariera macar pe jumatate din cea de jucator si Dinamo va fi mandra cu tine pe banca sa !

zecs93
zecs93  •  14 Noiembrie 2014, 10:17

Deci i-a sa vedem cum stam la variantele de inlocuire: Niculescu a refuzat clar si raspicat oferta pe motiv ca vrea sa continue la Mioveni, Ionut Chirila nu este agreat de Negoita si de galerie si a spus clar ca nu va veni pentru ca nu va suna telefonu, iar Miriuta a refuzat azi Dinamo pe motiv ca are 2 oferte din strainatate: una din Ungaria de la Debrecen si una din Germania de la Hamburg parca !!! Deci singura solutie si cea mai buna ramane aducerea lui Mircea Rednic la Dinamo

Vezi toate comentariile (125)
Comentează