FOTBAL  »  Superliga  »  LEGIA - RAPID 2-1

Debut negru » La primul meci pentru Rapid, Draghia a dezamăgit la Varşovia

Drăghia n-a oferit deloc siguranță
colegilor, fiecare acțiune a leșilor devenind o posibilă ocazie. FOTO Reuters
Drăghia n-a oferit deloc siguranță colegilor, fiecare acțiune a leșilor devenind o posibilă ocazie. FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 23:54

Lucescu junior a surprins aseară titularizîndu-l în premieră pe tînărul Drăghia între buturi, iar decizia sa i-a costat pe rapidişti


Degeaba a sperat Răzvan că Dani Coman (32 de ani) va putea juca aseară! Ieri, la ora prînzului, portarul accidentat de Prepeliţă în urmă cu 10 zile a fost nevoit să declare forfait. Deşi în precedentele două partide, în Cupă, cu Otopeni (5-0), şi în campionat, cu Astra (3-2), fostul selecţioner a mers pe mîna lui Cătălin Straton (22 de ani), aseară a şocat şi l-a titularizat pe debutantul Virgil Drăghia (21 de ani).

Răzvan l-a simţit pe Straton ca fiind extrem de timorat din cauza atmosferei incendiare din tribune, mai ales că venea după o întîlnire în care nu a avut o evoluţie bună, cel cu ploieştenii. Pînă aseară, Drăghia nu mai bifase nici un meci oficial pentru Rapid, în nici o competiţie, evoluînd doar la "satelitul" din Liga a 3-a, făcîndu-şi astfel debutul într-o partidă decisivă şi în faţa a 30.000 de fani adverşi!
Decizia s-a dovedit a fi una dezastruoasă, tînărul rapidist a avut parte de un debut ruşinos! Mai întîi, în prima repriză, pentru a evita să iasă cu mingea în braţe afară din careu, i-a dat drumul, dar Ljuboja a ratat cu poarta goală.

Apoi, la a doua reuşită a gazdelor, cînd rapidiştii alergau după golul ce le-ar fi adus o victorie, a scăpat în faţă un balon ce nu ar fi trebuit să-i dea emoţii. Per ansamblu, evoluţia lui Drăghia a fost una mai puţin decît modestă, acesta bîlbîindu-se în repetate rînduri, dîndu-le emoţii coechipierilor de fiecare dată cînd polonezii au ajuns la poarta lor.

1 selecţie are Drăghia la lotul naţional de tineret, cînd a fost introdus în repriza a doua a partidei cu Turcia (0-1), în februarie anul acesta

1.000 de euro pe lună e salariul lui Drăghia. Straton are dublu, iar Coman, de 15 ori mai mult

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
marc_ro
marc_ro  •  05 Noiembrie 2011, 02:43
Postat de marc_ro pe 05 Noiembrie 2011, 02:33

si inca ceva... Toata lumea trage in echipa Rapid, jucatori, conducere, etc, dar nici unul, nici macar rapidistii declarati nu spun de ce n-am jucat cu Coman in poarta!? Cum n-aiba s-a uitat de ce am ajuns sa jucam cu rezerva de portar la un meci atat de important? Toate tunurile pe ai nostri, iar Prepelita... bine merci, sireacu`!

Apoi, sunteti siguri ca cel de GSP care a scis articolul asta in stilul lui Becali, chiar a vazut meciul, sau doar vazut doar rezumatul. Eu mai degraba cred ca erau pe national la ora meciului cu Rapid, ca sa prinda vre-o soapta, vre-un fis, vre-un ragait stelist, ca asta-i politica ziarului. Steaua vine, steaua dam. La greu! Un jurnalist adevarat, ruga doi portari sa-si spuna parerea despre Draghia. Nu vii tu un neica..., si desfiintezi un jucator la debut! Dar nu-i de mirare ca stilul lui Becali prinde...

marc_ro
marc_ro  •  05 Noiembrie 2011, 02:33

si inca ceva... Toata lumea trage in echipa Rapid, jucatori, conducere, etc, dar nici unul, nici macar rapidistii declarati nu spun de ce n-am jucat cu Coman in poarta!? Cum n-aiba s-a uitat de ce am ajuns sa jucam cu rezerva de portar la un meci atat de important? Toate tunurile pe ai nostri, iar Prepelita... bine merci, sireacu`!

marc_ro
marc_ro  •  05 Noiembrie 2011, 02:22

Veti mai auzi de Darghia, va garantez. N-a facut un meci mare, desi daca ramaneam in 11, avea o sansa, ca nu mai ajungeau astia la poarta noastra. Apoi la goluri de ce uitati pe cai de unde sa- trimis mingea. Cel putin la al doilea, n-avea voie sa ajunga ala in pozitia aia! Dupa aprerea mea, nu merita injurat Draghia ci incurajat. Daca intra Straton poate era si mai rau, desi nici el nu-i portar rau. Daca ramanea olteanul la echipa, avea de suferit ci toata atmosfera de la echipa. Uitati-va la echipele mari. Nici-una n-are doi portari de acceasi valoare in lot. Oare de ce?! Cat despre copilarii, ati uitat de Raducanu la 40 de ani? Oricum, pustiul n-a stat rau in poarta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează