FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO, VINERI, 20:45, ANTENA 1, DOLCESPORT ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Decar pentru export » Matei a preluat numărul 10, la sugestia şefilor, care se aşteaptă să îl vîndă în iarnă

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 22:55

Matei a preluat tricoul cu numărul 10, la sugestia şefilor, care cred că playmaker-ul va fi următorul produs de transfer pe bani mulţi din Ştefan cel Mare


Cosmin Matei, 21 de ani, este noul decar al lui Dinamo. A preluat tricoul rămas vacant după plecarea lui Alexe, iar conducătorii din "Groapă" trag nădejde că la iarnă Cosmin va fi şi el vîndut "afară". Matei a fost dorit de Dorinel la Kuban, însă ruşii nu ofereau decît un milion de euro pe el, în vreme ce Negoiţă şi compania speră să obţină dublu în viitor.

Şi Gigi Mulţescu a insistat ca el să rămînă, mai ales că i-a oferit un rol-cheie în noua echipă. Matei este playmaker-ul "cîinilor", avînd libertate maximă de exprimare pe teren, dar şi responsabilitatea de a dirija jocul roş-albilor.

Într-un interviu acordat Gazetei în urmă cu două săptămîni, întrebat dacă va accepta numărul 10, fiindcă de atunci i se pregătise, Cosmin răspundea, modest: "M-am ataşat de 4, pe care mi l-a dat nea Fane magazineru' de cînd am sosit la Dinamo. Aş vrea să continuu cu el, cred că mi se potriveşte". Oficialii l-au convins însă pe Matei că, la tehnica şi noul rol pe care trebuie să-l interpreteze, trebuie să poarte 10.


1,5 milioane de euro e cota actuală a lui Matei, conform transfermakt.de, aceasta crescînd de trei ori de la transferul jucătorului în Ştefan cel Mare, la începutul lui 2012

"Cosmin va fi cel mai bun jucător din acest sezon, garantat! A crescut enorm"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

Trec pe clasic
Nu doar Matei a schimbat numărul. Şi alţi fotbalişti importanţi ai lui Dinamo au trecut pe numere considerate clasice. Astfel, noul căpitan, Srgian Luchin, a preluat tricoul cu 4, cel purtat de Cosmin, mai potrivit pentru un fundaş central. Thomas a solicitat şi-a primit 9, unul de legendă în Ştefan cel Mare, purtat de Dumitrache, Cămătaru, Răducioiu, Niculescu sau Niculae. Curtean a lăsat numărul 20 pentru 8, alt "clasic" la Dinamo, purtat de Dudu Georgescu sau de Mulţescu.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
fangigi
fangigi  •  18 Iulie 2013, 22:26
Postat de plischi pe 18 Iulie 2013, 06:41

daca sefii din stefan cel mare si bland sunt preocupatzi in a vinde numarul zece, le sugerez (nu va ganditzi la prostii!!), o varianta indrazneatza: portarul sa poarte numarul zece b, fundasul dreapta zece c, stoperul de langa el zece d, celalalt zece e si asa mai departe pana la zece k si in felul acesta se umplu de bani pana la iarna, dupa care o pot lua de la-nceput, fiindca nu este k ultima litera din alfabet!

In cazul asta s-ar putea sa primesca oferte cu sume incepand doar cu...69!

juliusmad
juliusmad  •  18 Iulie 2013, 20:07
Postat de redsef2005 pe 18 Iulie 2013, 11:52

A, dacă pentru tine fraţii Costea sunt fotbalişti (!) şi Tănase e unul din cei mai importanţi jucători din ţară (!!) nici nu mai e nimic de spus... Eşti bolnav rău cu capul, măi băiatule, zău tratează-te! (deşi mă tem că e mult prea târziu pentru tine...)

erau ironice intrebarile. daca matei e fotbalist bun atunci si fratii costea sunt super-buni. tie trebuie sa-ti deseneze omul. tu nu ai recunoaste o ironie nici daca te-ar lovi pe trecerea de pietoni (nu e o petrecere de pietoni ;) )

redsef2005
redsef2005  •  18 Iulie 2013, 11:52
Postat de juliusmad pe 18 Iulie 2013, 09:23

matei e un fotbalist foarte bun??? mai bun ca fratii costea?? pana acum nu a confirmat nimic in timp ce stancu joaca in turcia, rusescu in spania (nu la sassaulo ;) ), tanase e unul din jucatorii cei mai importanti din tara (vezi aportul lui la ultimile doua meciuri oficiale ale stelei....totusi nu a confirmat total)

A, dacă pentru tine fraţii Costea sunt fotbalişti (!) şi Tănase e unul din cei mai importanţi jucători din ţară (!!) nici nu mai e nimic de spus... Eşti bolnav rău cu capul, măi băiatule, zău tratează-te! (deşi mă tem că e mult prea târziu pentru tine...)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează