FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Decimaţi! » FC Vaslui merge la Cluj fără nouă dintre jucătorii de bază, din care cinci sînt suspendaţi, iar patru accidentaţi

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 14:32

FC Vaslui se confruntă cu mari probleme înaintea jocului cu U Cluj. Tehnicianul Gabi Balint nu se poate baza pe nouă dintre jucătorii de bază.

Raul Costin, Caue da Silva, Vasile Buhăescu, Fernando Varela şi Jivko Milanov sînt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Lucian Sînmărtean, Liviu Antal, Adrian Sălăgeanu şi Paul Tendeng sînt accidentaţi.

“Încercăm din ce avem să aliniem un prim unsprezece, fiindcă mă gîndesc la victorie la Cluj. Ne gîndim să cîştigăm, chiar dacă va fi dificil. Nu mă aşteptam să am atîţia jucători lipsă. Asta e! A fost un meci cu Astra foarte disputat, iar acum suportăm consecinţele”, a spus Balint.

Dintre cei cu probleme medicale, doar Lucian Sînmărtean mai poate fi recuperat, el antrenîndu-se cu echipa în ultimele zile.
“Lucian sperăm să-l recuperăm pînă la ora jocului. Nu s-a antrenat sută la sută, dar vom vedea abia la Bistriţa ce decizie vom lua. Vom face drumul către Cluj din două părţi. Vom sta la Bistriţa, unde vom avea şi un antrenament, după care vom merge la Cluj. Pînă la ora jocului, sperăm să-l refacem”, a mai declarat antrenorul FC Vaslui.

În ciuda problemelor de lot, Balint se gîndeşte doar la victorie la Cluj: “U Cluj e o echipă care evoluează foarte bine acasă. Luptă pentru a evita retrogradarea şi va fi o echipă care ne va pune multe probleme. Moralul la echipă e altul. Am trecut peste momentele grele. Sperăm să ne ţinem tot aşa. Dacă pierzi, echipa se întoarce de unde a plecat. Am încredere şi sînt convins că echipa care va fi pe teren va da totul pentru victorie la Cluj”.

Optimist înaintea jocului cu U Cluj
Cătălin Straton este încrezător că FC Vaslui va obţine victoria la U Cluj, chiar dacă echipa se confruntă cu probleme de efectiv.
“Un meci normal de campionat, în care ne dorim să luăm toate cele trei puncte, fiindcă avem mare nevoie de ele. Avem jucători foarte buni în lot, chiar dacă lispesc anumiţi jucători. Sînt sigur că aceia care vor intra pe teren îi vor înlocui cu brio”, a spus portarul Vasluiului.

Straton spune că victoria cu Astra nu înseamnă nimic, dacă Vasluiul nu va învinge la Cluj: “Deocamdată nu am realizat nimic. Am cîştigat un meci cu Astra, de campionat. Trebuie să legăm cîteva victorii, ca să ne atingem obiectivul. Ne pierduserăm încrederea în noi, dar după victoria cu Astra, într-adevăr am început să gîndim altfel. Ne gîndim şi la un loc de cupă europeană. De asta muncim, de asta ne ducem la U Cluj pentru a lua trei puncte”.

Meciul cu "şepcile roşii" se termină înainte de slujba de Înviere, iar portarul Vasluiului speră ca la întoarcerea acasă să se oprească la o biserică pentru a aprinde o lumînare.

“Dacă vom avea timp şi domnul Balint ne va lăsa, sută la sută vom merge la slujba de Înviere. Noi ne-am ales această meserie, n-avem ce să facem. Dacă eşti credincios, nu e obligatoriu să mergi la biserică, ci să fii credincios în sufletul tău”, a conchis Cătălin Straton.

Citește și:

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”
Superliga
„Trebuiau încă 300 de jucători” » Victor Becali i-a dat replica lui Ionel Ganea: „Jigniri și prostii de genul nu își au rostul”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (5)
mvradulescu
mvradulescu  •  03 Mai 2013, 12:29

Am tot respectul pentru echipa de lângă ... Podul Înalt și pentru dl. Balint, dar aș dori ca "Șepcile roșii" să rămână în primul eșalon, fiind una din echipele cu tradiție de aproape un secol, care merită întregul respect al iubitorilor de fotbal ! Dispariția echipelor UTA, U Craiova și F. C. Argeș din peisajul fotbalistic este deja mult prea mult ...

hammer90
hammer90  •  02 Mai 2013, 16:34

hai baieti ca se poate.la anu va duce porumboiu la oras si sa terminat cu chinurile voastre aici la tara.

max_24
max_24  •  02 Mai 2013, 16:00

F.C Vaslui este o echipa care isi creoneaza TRADITIA , asa ca aceste opinii cum ca Vaslui nu are traditie, ca e un oras sarac ( de parca toate celelalte orase ar trai intr-o bogatie de neimaginat ) sau altele de acest gen, ma lasa rece , sper ca Vaslui sa castige si sa reusim pana la finalul acestui campionat sa ne plasam pe un loc de cupa europeana , asa cum o facem de cativa ani incoace FORTZA VASLUI FORTZA VASLUI FORTZA ROMANIA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează