FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU

Decizie surprinzătoare luată de Ilie Stan » Echipa are meci, Brandan are liber!

Brandan (28 de ani) a venit la Steaua în septembrie 2010, făcînd parte din
Brandan (28 de ani) a venit la Steaua în septembrie 2010, făcînd parte din "lotul Urziceni", doar el şi Galamaz rezistînd pînă azi

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 20:59

Deşi Steaua n-a terminat sezonul şi are multe probleme de lot pentru meciul de luni, antrenorul a acceptat să-l lase pe Pablo, cel mai bun stelist în acest sezon, să plece mai devreme în vacanţă, acasă în Argentina.

Steaua îşi creează singură dificultăţi pentru ultimul meci oficial din 2011, cel cu Voinţa Sibiu, transmis luni seară în direct de Antena 1 şi de GSP TV. Ilie Stan a luat o decizie cu care şi-a surprins şi jucătorii, dar şi şefii: i-a dat posibilitatea lui Pablo Brandan să intre în vacanţă mai devreme şi, astfel, să absenteze de la întîlnirea cu formaţia antrenată de Alexandru Pelici.

Deşi nu e nici suspendat, nici accidentat, ba chiar e de departe cel mai în formă stelist şi cel care s-a dovedit a fi omul-cheie în mai toate jocurile, Brandan a părăsit deja România cu destinaţia Argentina şi luni seară nu va fi pe teren. Pablo şi-a motivat dorinţa de a merge acasă pentru că soţia lui urmează să aducă pe lume al doilea copil. "Şi eu m-am sacrificat pentru echipă atunci cînd am acceptat să joc şi pe alt post decît pe cel de fundaş stînga. Am acceptat să intru şi fundaş central, deşi nu jucasem niciodată, acum cer şi eu să plec mai devreme, chiar dacă mai avem un meci" a fost argumentul lui Brandan, acceptat de Ilie Stan. Antrenorul a avut însă apoi o singură condiţie: "Dacă e de acord şi patronul, atunci eu n-am nimic împotrivă".

Brandan va fi al nouălea fotbalist pe care Ilie Stan îl va avea indisponibil pentru meciul cu Voinţa, însă toţi ceilalţi 8 vor lipsi din cauză că fie sînt suspendaţi, fie sînt nerefăcuţi după accidentări importante.

Ce jucători vor lipsi de la Steaua
Jucător / Motivul
Geraldo Suspendat
Rusescu Suspendat
G. Matei Accidentat
Gardoş Accidentat
T. Bălan Accidentat
D. Popa Accidentat
Răduţ Accidentat
Emeghara Accidentat
Brandan Învoit

A lipsit fix cînd Steaua a fost umilită
Doar de 3 ori a absentat Brandan din echipa Stelei în actualul sezon. Două dintre aceste 3 jocuri au însemnat cele mai mari umilinţe din această vară-toamnă: 0-5 la Haifa, cu Maccabi, şi 0-2 la Timişoara, cu Poli. Al 3-lea joc a fost victoria 4-0 cu Sănătatea Cluj, în "16-imile" Cupei României.

De ce e Brandan numărul 1 în acest sezon

Are cea mai bună medie a notelor GSP
Jucător Media GSP
1. Brandan 6,08
2. R. Stanca 6,00
3. Geraldo 5,90
4. Bourceanu 5,83
4. Rusescu 5,78

A jucat cele mai multe meciuri şi minute
Jucător Meciuri Minute
1. Brandan 25 2.149
2. Bourceanu 24 2.140
3. Latovlevici 24 1.965
4. Cr. Tănase 23 1.851
5. M. Costea 23 1.608

Are cele mai multe pase de gol
Jucător Pase decisive
1. Brandan 7
2-3. Nikolici 3
Rusescu 3
4-5. M. Costea 2
D. Popa 2

3 posturi diferite a jucat Brandan în acest sezon pentru Steaua: mijlocaş central, fundaş stînga şi fundaş central

Cum ar putea arăta primul "11" cu Voinţa: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Galamaz, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu, Bicfalvi, Tănase - Nikolici, Tatu (M. Costea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mihai.dan
mihai.dan  •  17 Decembrie 2011, 14:43

florin costea dak pleaca steaua are de pierdut........toti il pacalesc pe gigi dupa teapa semedo de la cluj gigi mai face o gafa ....il da pe costea la vaslui....mai bn ar face ilie stan transf nu ciobanu...porumboiu isi bate joc de gigi cum fac toti sefii din liga 1

varanga53
varanga53  •  17 Decembrie 2011, 14:21

Deontologilor,de ce e surprinzatoare decizia antrenorului ? E o decizie de bun simt,ceea ce voua va lipseste!

ultrasb
ultrasb  •  17 Decembrie 2011, 12:47

La la la laaa Va fute Vointa!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează