FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LUDOGOREŢ, MARŢI, 19 AUGUST, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Declaraţie iresponsabilă? Ce a spus Flavius Stoican despre dorinţa ultraşilor dinamovişti de a susţine rivala Stelei din Ligă :O

Flavius Stoican, foto: GSP
Flavius Stoican, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 19:24

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a discutat despre situaţia "cîinilor" şi a comentat dubla rivalilor din Ghencea cu bulgarii de la Ludogoreţ.

Gazeta Sporturilor a scris astăzi că mai multe grupuri de suporteri dinamovişti vor să susţină pe Ludogoreţ Razgrad, marţea viitoare, în confruntarea pentru grupele Champions League, cu rivala istorică a "cîinilor", Steaua. Şi aceasta întrucît la campioana Bulgariei evoluează şi fostul fotbalist al dinamoviştilor, Cosmin Moţi.

"Cei de la Ludogoreţ au o formaţie senzaţională, i-am întîlnit în Anglia. E un meci foarte foarte greu. Mi se pare un gest frumos al fanilor dinamovişti să îl susţină pe Moţi la meciul cu Steaua. Eu sustin românii, sper ca Steaua să cîştige!", a comentat Stoican pentru Dolcesport.


"N-am ce să-i reproşez lui Samoilă!"
În ceea ce priveşte evoluţia propriei echipe, antrenorul a explicat pentru aceeaşi sursă: "Noi sîntem ca o familie la Dinamo. Toate probleme le discutăm, fie că sunt mari sau mici. Oamenii care vin la stadion nu pun preţ pe aceste probleme, important e cum ne prezentăm pe teren.

Cel mai important pentru un antrenor este să ai stabilitate financiară, chiar dacă suntem în insolvenţă, lucrurile stau destul de bine din acest punct de vedere la noi. Important pentru mine este ca eu să-i motivez pe jucători şi să-i fac atenţi să nu greşească. Samoilă nu a greşit intenţionat, nu am ce să-i reproşez.

Am văzut că N'Doye a stîrnit un scandal imens după meciul cu ASA. E destul de greu cînd mulţi oameni îţi strigă numele să te faci că nu-i auzi. Era dificil ca N'Doye să nu se duca să-i salute pe suporteri, în conditiile în care a jucat aici. Legat de scandalul cu Cornel Dinu, prefer să nu discut. E treaba lor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (158)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 03:30
Postat de fangigi pe 15 August 2014, 01:20

Ce putea sa zica si Stoican la Dolce, ca tine cu bulgarii? A dat si el o declaratie de complezenta, ca sa nu-i sara in cap berrbecii de pretutindeni!:))))

oricum, desi nici macar nu se lasase inserarea, probabil speriati de umbrele lor... deci, probabil...)) berbecii au dat cu copitele, dupa cum vezi..))

fangigi
fangigi  •  15 August 2014, 01:20
Postat de unico_biancorossi pe 14 August 2014, 02:02

"Cei de la Ludogoreţ au o formaţie senzaţională, i-am întîlnit în Anglia. E un meci foarte foarte greu. Mi se pare un gest frumos al fanilor dinamovişti să îl susţină pe Moţi la meciul cu Steaua. Eu sustin românii, sper ca Steaua să cîştige!", a comentat Stoican pentru Dolcesport. __ acesta este un comentariu, si nu o declaratie. in al doilea rand, este un comentariu foarte simplist si normal. daca asa ceva justifica asemenea... titlu..))))) si mai ales atatea comenturi...))

Ce putea sa zica si Stoican la Dolce, ca tine cu bulgarii? A dat si el o declaratie de complezenta, ca sa nu-i sara in cap berrbecii de pretutindeni!:))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 August 2014, 02:04
Postat de legoolas pe 12 August 2014, 22:11

Esti obosit prietene.

multi erau obositi.>))

Vezi toate comentariile (158)
Comentează