FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarație resemnată din tabăra "câinilor": "Nu titlul este obiectivul nostru". Promisiune măreață pentru fani

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 19:35

După două victorii și un egal de la venirea în "Ștefan cel Mare ", Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, le promite fanilor roș-albi că echipa va arăta mult mai bine la următoarele meciuri din Liga 1. Totodată, tehnicianul a dezvăluit și obiectivul principal al "câinilor" în următoarea perioadă. 

"Am lucrat mult în această perioadă de pauză, jucătorii au înțeles ce le-am explicat, ne-am cunoscut mai bine și ne-am antrenat foarte bine. Să sperăm că vor veni și rezultatele. Există un Dumnezeu și sper că vom începe să câștigăm. 

Cel mai important e să începem să câștigăm. Vom vedea o echipă agresivă, motivată, determinată. Pot să garantez acest lucru. 

Noi suntem în afara play-off-ului, cum să vorbim despre titlu? N-are rost să vorbim despre așa ceva, momentan obiectivul nostru principal este accederea în play-off", a spus Miriuță, la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  11 Octombrie 2017, 00:41

2 victorii si un egal? In ce dimensiune spatiu-timp? Nu ati uitat ceva?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează